Barnpassningen inställd

Friskis utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Regeringens beslut gällande Corona-viruset (Covid-19) och tar frågan på stort allvar. Efter beslut från Friskis Riks, samt ansvariga i föreningen, kommer vi nu att anpassa vår  verksamhet.
 
 
För att minska smittspridningen så mycket som möjligt har vi därför beslutat att från och med nu och tillsvidare ställs Barnpassningen in.

Barnpassning

Välkommen att lämna dina barn hos oss på vår barnpassning, medan du tränar. Vårt barnrum ligger i direkt anslutning till lilla och stora hallen, samt multihallen/gymmet. Vi har två tillfällen med bemannad barnpassning i veckan. På övriga tider är barn välkomna att leka i vårt barnrum, om du som förälder gör bedömningen att barnet klarar sig själv. Barnpassningen är kostnadsfri. Antalet barn vi kan ta emot är begränsat. Under barnpassningen är ditt barn försäkrat via vår medlemsförsäkring.

 

För att göra ditt barns stund hos oss så bra som möjligt gäller följande:

  • Tänk på att du som förälder kommer i god tid innan ditt pass börjar, så att du kan vara med vid överlämning och se att allt går bra. 
  • Vid överlämning vill vi veta både ditt och barnets namn och på vilket pass du som vuxen är. På så sätt kan vi snabbat hämta dig om det skulle behövas.
  • Våra barnvärdar byter inga blöjor utan vid behov av blöjbyte hämtas föräldern.
  • Du som förälder har huvudansvaret för ditt barn. 

    Boka för säkerhets skull

    Vi har barnpassning bokningsbart i vårt schema. Om du bokar in ditt barn kan vi lättare kontakta dig om vi skulle behöva ställa in passet, dessutom är ditt barn då garanterad en plats i barnpassningen. Ur kvalitets- och säkerhetssynpunkt får det i barnrummet vistas max 8 barn samtidigt. 

    När vi rekryterar barnpassningsvärdar begär vi utdrag ur brottsbelastningsregistret.