Landa in för att hämta ny energi

Energifyllt och flödande men också en möjlighet att få stanna upp och landa. Yoflow är en ny spännande nyhet i yogan. Här får du jobba i olika flöden där vi växlar mellan mjukhet och kraft. Yoflow är ett Limited edition-pass på besök under 2021. Du hittar det i vårt vårschema 2021 samt på Friskis onlineträning från slutet av december 2020.

Mer mjuk träning i en hård värld

I de speciella tider som råder är det många som tillbringat mer tid hemma och blivit mer stillasittande än vanligt. För att underlätta för fler att fortsätta eller börja göra saker som man mår bra av kommer nu nyheterna Stavfys och Stolsfys. Passen är extra bra för dig som är äldre eller av olika anledningar vill ta extra hänsyn till kroppen och sinnet. Du hittar passen i Friskis onlineträning i slutet av december 2020, samt hos Friskis Örebro när situationen tillåter.

Träning med nyhetsfeeling

Löpning cross byter nu namn till Utefys cross och kommer dessutom i en soft-version. I Utefys cross förflyttar du dig mellan olika stationer där du jobbar med olika styrkeövningar. Naturupplevelsen får du på köpet.

Under 2021 fortsätter vi också att fylla på med fler spännande träningsnyheter. Bland annat Mammapower som riktar sig speciellt till dig som nyligen varit gravid och fött barn.

Läs mer om träningsnyheterna 2021