Håll koll på gymbarometern

Hur är trycket på gymmet? Här ser du beläggningen på respektive anläggning. Besök oss gärna när det är lite lugnare så hjälps vi åt att hålla extra avstånd.

Tryck play på plats

Som medlem har du tillgång till över 50 pass i vårt onlineutbud. Perfekt att köra i våra salar när de är lediga. Här finns alla redskap du kan tänkas behöva och gott om plats. I med lurarna och tryck på play!

Boka en gratis instruktion

Dags för ny träningsinspiration? Boka en tid tillsammans med en tränare. De kan hjälpa dig komma igång och inspirera till träning på nya sätt. Gyminstruktion ingår i ditt träningskort och bokas via vår app.

Häng med ut

Vinter och kyla behöver inte alls vara något hinder för dig som vill springa – tvärtom! Vi fortsätter med skön uteträning hela vintern. Kolla in schemat här

Boka schysst

Många vill träna gruppträning, men platserna är begränsade. Genom att i god tid avboka din plats vid förhinder ger du någon annan möjlighet att träna i stället. Det är schysst! Få koll på bokningsreglerna här

Filtrera i appen

Apptips! Ibland tillkommer nya pass i utbudet. Se till att uppdatera din filtrering i appen så du inte missar någon favorit.

Få träningstips online

Följ oss på sociala medier! Där delar våra funktionärer med sig av sina bästa träningstips och du får koll på vad som händer i föreningen. Du hittar oss på Instagram och Facebook.