Åldersgränser

Friskis&Svettis träning är öppen för alla, yngre som äldre, otränad som tränad. På några av våra träningsformer har vi särskilda åldersgränser. Se dessa här

Barnpassning

Vi erbjuder barnpassning för barn på 2-10 år. Våra barnvärdar leker, ritar, pysslar och läser med ditt barn i barnrummet medan du njuter av en egen träningsstund. Det är helt gratis när du, och ditt barn, har ett aktivt medlemskap. Läs mer om barnpassningen här

Ta med bebis

Du har möjlighet att ta med bebis till oss fram till kl. 14.00. Bebis i gymmet ska alltid under träningen sitta/ligga i barnvagn, babysitter eller bilbarnstol. Det är inte tillåtet att ta upp barnet och låta det röra sig i gymmet eller träningssalen. Barn i gymmet eller i våra träningssalar är annars inte tillåtet. Du som förälder ansvarar för ditt barns säkerhet.

Ta med barn

Barn som följer med förälder får vistas i barnrum under tider då träningsanläggningen är bemannad. Barn får inte följa med in/vistas på anläggningen när receptionen är obemannad. Du som förälder ansvarar för ditt barns säkerhet.


 

Träning för barn

För barn och unga har vi utvecklat speciella pass eller arbetssätt för allsidig och lekfull träning med kvalitet. Läs mer om våra pass för barn och familj här. Vill du veta vilka dagar och tider se schemat för barn&familj här.

Barnrum

På City, Öster och Aspholmen har vi barnrum där barn som klarar sig själva en stund är välkomna även på egen hand när barnrummet inte är bemannat. Barnrummen är öppna vid samma tider som receptionen.