Åldersgränser

Friskis&Svettis träning är öppen för alla, yngre som äldre, otränad som tränad. På några av våra träningsformer har vi särskilda åldersgränser. Se dessa här

Barnpassning

Vi erbjuder barnpassning för barn på 2-10 år. Våra barnvärdar leker, ritar, pysslar och läser med ditt barn i barnrummet medan du njuter av en egen träningsstund. Det är helt gratis när du, och ditt barn, har ett aktivt medlemskap. Läs mer om barnpassningen här

Ta med barn

Du får ta med bebis till oss alla dagar fram till kl. 14.00. Bebisen ska då sitta/ligga i vagn, babysitter eller bilbarnstol. Det är inte tillåtet att låta bebisen röra sig fritt i gymmet/träningssalen. Större medföljande barn får vistas i barnrum då anläggningen är bemannad. De får ej vara inne i gymmet/träningssalen. Barn som inte sitter i barnvagn eller motsvarande får inte vistas på anläggningen när den är obemannad.


 

Träning för barn

För barn och unga har vi utvecklat speciella pass eller arbetssätt för allsidig och lekfull träning med kvalitet. Läs mer om våra pass för barn och familj här. Vill du veta vilka dagar och tider se schemat för barn&familj här.

Barnrum

På City, Öster och Aspholmen har vi barnrum där barn som klarar sig själva en stund är välkomna även på egen hand när barnrummet inte är bemannat. Barnrummen är öppna vid samma tider som receptionen.