Spela video

Vad är grejen med Plaza?

Magnus lyfter fram fyra karaktärsdrag för Plaza.

  • Gymfeeling - Plaza är en del av gymmet. Det märks inte bara på ytans placering. Även redskapen är hämtade från gymmet. Du möter stakmaskiner, cyklar och löpband. Hantlar, skivstänger och kettlebells. Om du gillar gymträning kommer du att gilla Plaza. Dessutom är Plaza en perfekt port in till gymträningen, för dig som är sugen men inte tagit steget in.
  • Struktur - Plazas fyra zoner ger träningen struktur. Det är tydligt var du ska stå och vad du ska göra. Hur länge du ska vara kvar i en zon ser du på ytans bildskärm med timer. Det här är träning för dig som gillar att ha koll på läget.
  • Kvalitetsträning som inspirerar - Uppläggen i Plaza-passen är skapade med stor omsorg. Du får ett kvalitativt upplägg som ger smart och härlig träning. Övningarna är också utvalda för att komplettera varandra och skapa en härlig träningskänsla. Bli inte förvånad om du lär dig något nytt och får med dig inspiration till din egen gymträning!
  • Träningsbubbla och gruppepp i ett - På Plaza får du gå in i din egen träningsbubbla och koncentrera dig på din egen upplevelse. Du behöver inte vara social och trevlig. Om du inte vill! För gruppen finns där och ger pepp, sammanhang och fokus. Plaza är individuell träning i grupp. Det bästa av två världar!

Läs mer