Hållbarhet i fokus

Inför 2020 har Friskis satsat extra mycket på träning som bygger upp kroppen, både för nuet och för framtiden. Vi har helt enkelt tagit det bästa från rörlighets-och stabilitetsträningen och gjort en smart fusion. Vi kallar det Coreflex, funktionell träning när den är som bäst.

Gymträning populärare än någonsin

En annan tydlig trend är att gymträningen växer som aldrig förr och Friskis fortsätter att utveckla gruppträning i gymmet. Nu lanserar vi Workshops. Här får du chansen att verkligen gå in på djupet, utvecklas och inspireras i din träning i en mindre grupp tillsammans med en tränare.

Softutbudet växer 

I en hård värld behövs mjuk träning. Det ser vi inte minst på Friskis softutbud med fokus på ostressad, uppbyggande träning, som växer för varje år. Bland årets träningsnyheter hittar vi till exempel soft-varianter av populära Modus och Power hour. Även nyheten Coreflex kommer i en soft version.

Familj och unga i fokus

Larmrapporterna om att många barn sitter stilla allt mer i vardagen avlöser varandra. Friskis jobbar hela tiden för att inspirera barn att röra på sig, träna och uppleva rörelseglädje. Nu utökar vi utbudet med Familjeplaza och Plaza tonår, två peppiga pass i gymmet. Vi utökar också möjligheterna att träna tillsammans barn och vuxna i gymmiljö med Barntillåtet i gymmet.

Redo att bli medlem?

Friskis består av 159 ideella idrottsföreningar i Sverige och på flera platser i norra Europa. För att bli medlem börjar du med att hitta in till din Friskisförening.  

Hitta din förening här >>

Träningsnyheterna lanseras under 2020. Spana in vad som händer i din Friskisförening.