Vi ses på Facebook 21 september, gör så här:

1. Sök upp evenemanget på Facebook och klicka i att du kommer.
2. Gör dig och barnen redo för livesändning några minuter innan start 10.00. Du hittar passet i evenemanget, det dyker upp en knapp som visar att live-sändningen är igång.
3. Släpp loss dina skönaste moves och häng på!
 

Mini-Röris livestream - ett stort rörelseparty

Med Mini-Röris livestream hoppas vi inspirera så många barn som möjligt att tillsammans uppleva rörelseglädje och underlätta för fler att få till den där pausen i vardagen som ger energi. 
– För Mini-Röris behöver du varken stor yta eller speciella kläder. Vrid bara upp volymen och kör! säger Friskis generalsekreterare Susanne Jidesten.
 

Det här är Mini-Röris 7

Senaste Mini-Röris ger härlig energi och pulshöjning men också träning av motorik, kroppsmedvetenhet och fokus. Under cirka 25 minuter får du släppa loss dina bästa moves i svängiga låtar som Gunilla Gorilla innan du varvar ner i en avslutande yogasaga.
I Mini-Röris 7 ingår två bonuspass: Dans&Balans där vi växlar mellan ösig dans och balansutmaningar och Favoriter i repris med tre godbitar från tidigare Mini-Röris.

Vrid upp volymen och kör!

Att locka fram rörelseglädje i tidig ålder är en investering som betalar tillbaka hela livet. Forskningen visar på allt tydligare samband mellan rörelse och de positiva effekterna det har på koncentrationsförmåga och inlärning.