Susanne Jidesten
"Friskis ska inspirera till mer rörelse på fler och nya sätt. Vi kommer bland annat att möta dig på din hemmaplan"

Susanne Jidesten

- Friskis är experter på träning, vårt utbud är brett och håller otroligt hög kvalitet. Vi är bra på att inkludera många i vår träning. Det ska vi utveckla och göra ännu bättre. Vi ska lyssna in människors behov och möta behoven på lustfyllda sätt, säger Susanne. 

Ta hand arvet och utmana rejält

Det första Friskis-passet hölls 1978. Det betyder att 2018 har människor valt att träna med Friskis i 40 år. Är Friskis fortfarande attraktivt kommande 40 år?

- Självklart kommer Friskis vara attraktivt, men det kommer inte av sig själv. Vi behöver jobba hårt för att fortsätta att vara relevanta. Vår idé om träning kommer att hålla länge och den behöver hela tiden omprövas för att funka i samtiden, säger Susanne. 

Betyder det att vi behöver skapa ett helt nytt träningsutbud?

- Det betyder att vi behöver förädla och ta hand om det vi har. Vi behöver utmana vår egen palett. Du kommer alltid att känna igen oss men vi kommer att komma i nya former. Vi ska inte sitta i trygga hörnet och vänta. Vi kommer att kliva fram utanför komfortzonen och hitta nya spännande vägar, säger Susanne.

En skön mötesplats

- Friskis&Svettis är människor. Vi bärs upp av medlemmarna. Det gör Friskis till en dynamisk verksamhet, säger Susanne.

Hur ska det kännas att vara medlem hos Friskis?

- Friskis ska vara en skön mötesplats för både väntade och oväntade möten. På det sättet blir vi bättre medmänniskor, helt enkelt schysstare mot varandra, säger Susanne.

- Vårt mål är att så många människor som möjligt ska få uppleva rörelseglädje och vi ska alltid vara generösa med vår kunskap om träning. Och det gäller även människor som ännu inte blivit medlem hos oss, säger Susanne.

Sprudlande engagemang

Friskis är en ideell förening vilket betyder att all träning skapas på viljan att engagera sig. Kommer det vara Friskis melodi även i framtiden?

- Absolut! Friskis ska inspirera och skapa lust till engagemang. Vi ska låta skaparglädje vara en del av varje uppdrag. Vi ska ta till vara på medlemmarnas tankar på enkla sätt, det ska vara lätt att vara engagerad hos Friskis, säger Susanne.

 

Vill du komma i kontakt med Susanne Jidesten? Du kan mejla på susanne.jidesten@riks.friskissvettis.se och ringa på +46 76 320 32 60.