– Friskvårdsbidraget har bara vinnare. Det är en extra möjlighet för många att komma till skott och hitta sin rörelse. Det är något som arbetsgivare tjänar på, att ha medarbetare som mår fysiskt och psykiskt bra. I år tillkommer aspekten att det blir en investering i aktörer inom friskvård, som påverkats ekonomiskt av corona, att få kraft att fortsätta sin verksamhet, säger Susanne Jidesten.

Ta chansen att hitta din rörelse

Skatteverket har en tabell över möjliga användningsområden men sedan är det upp till arbetsgivaren att godkänna eller inte. Det är den enskilde arbetsgivaren som beslutar om vilken summa som gäller för arbetsplatsen. Kolla med din arbetsgivare vad som gäller hos er – och ta chansen att hitta din rörelse!

Så har Friskis utvecklat verksamheten

Friskis&Svettis har under corona-perioden kraftigt anpassat och utvecklat verksamheten för att kunna möjliggöra träning i en tuff tid. Utomhusträningen har utökats, ett stort utbud av träningspass finns tillgängliga digitalt och anläggningarna runt om i landet har ställt om för att rejält avstånd ska hållas där och när det är möjligt att hålla öppet.