Spela video

Friskis&Svettis drivs av över 17 000 människor som valt det ideella engagemanget och Friskis idé. Friskis har sedan starten utbildat alla ledare och tränare med egna utbildningar. Det ger en gemensam grund för utbudets kvalitet. Utbildningsverksamheten omfattar idag över 200 utbildningstillfällen per år inklusive stora och små inspirationstillfällen.

SVDA är Friskis stora inspirationsevent. 2018 blev det största hittills med 3000 funktionärer från när och fjärran som fyllde Globen med rörelseglädje i dagarna två. Bland programpunkterna fanns allt från Friskis nyheter till klassikerna. Från meditativ yoga till högintensiv intervallträning. Föreläsningar om träning och om livet. Spinning, IW, Rodd och Globens lasthall byggdes om till ett gym. Gäster, överraskningar och upptåg. Ett great galej!

SVDA är ett av många sätt Friskis inspirerar ledare, tränare och alla andra som engagerar sig inom rörelsen. Utbildningarna är ett annat. Blir du sugen på att ta del av energin? Hör av dig till din förening och berätta att du vill engagera dig. Vi ses på nästa SVDA!