Soft

I vårt utbud finns gott om soft träning. Bland annat Spinning, Jympa, Skivstång & Dans. På soft träning har du stor möjlighet att anpassa träningen till dina förutsättningar. Här får du extra mycket guidning och tid att hitta rätt i varje övning. Kanske är du ny i en träningsform, äldre, rehabiliterar eller gillar träna i ett ostressat tempo. Soft är rejält och samtidigt snällt. 

Gymintro

För dig som vill få en schysst start i gymmet kör vi under januari gymintroduktioner. I en grupp på upp till 5 personer får ni följa med en Tränare in i gymmet. Här blir ni guidade bland maskiner och redskap och får ett gäng grundövningar att köra igång med. 

Platserna släpps tre dagar i förväg och du bokar dem i webbokningen eller appen. 

Intropass

För dig som vill ha grym konditionsträning är Spinning och Indoor Walking kanon. I januari har vi en bunt introduktionspass där du i ett schysst tempo får lära dig träningsformen. Under passet får du hjälp med att ställa in cykeln/walkern och vi lägger extra fokus på teknik för att du ska hitta rätt. Vi kör ett lättare pass där du får testa dig fram i ett bra tempo. 

  • Spin intro-  4 tisdagar kl.17.45 från 7/1 till 28/1
  • Indoor Walking intro- 4 måndagar kl. 17.00 från 13/1 till 3/2 

Våra intropass körs på Ingelsta. 

Hitta träningen du längtar till

På Friskis Norrköping får du tre grymma gym och 180 gruppträningspass i veckan. Du kanske inte gillar all vår träning men vi hoppas att du kan hitta något som passar dig.