Lustfylld friskvård! 

Vi hjälper er gärna att ordna ett friskvårdsupplägg som passar er, oavsett om ni vill komma till oss en gång eller ha ett samarbete under en längre tid. 

Kontakta oss gärna så hittar vi en lösning som passar er.

Johanna
Johanna@nrk.friskissvettis.se

011-211330

Fakturering 

Hos oss är det enkelt att köpa träningskort till era anställda. Allt ni behöver göra är att fylla i ett faktureringsunderlag som ni lämnar på våra anläggningar eller mailar till oss.

Faktureringsunderlag

Vill du veta mer om fakturering är du välkommen att kontakta oss på 011-211330 eller ekonomi@nrk.friskissvettis.se

 

Företagskoncept

Ta med ditt företag till en inspirerande after work, en aktiv konferens eller kör ett morgonpass tillsammans innan ni startar arbetsdagen. 

 

Egna pass

Kör ett (eller flera) pass med ert personalgäng. Passet körs i någon av våra lokaler och med våra ledare. Kanske en frukostträning eller after work. Antal platser: 20-90 personer, beroende på träningsform.

Pris: 1500 kr/grupp. I priset ingår lokal, ledare, tidningen Friskispressen och en fribiljett på valfri träning.

Inspirationsdag

Skräddarsy en inspirationsdag (hel- eller halvdag) för personalen. Ni kan prova olika typer av träning och varva ner med en föreläsning. Lunch och/eller fika kan ordnas.

Antal platser: Max 90 personer.
Kontakta oss för prisuppgift.

Aktiv konferens

Kombinera er konferens med ett träningspass eller en inspirerande föreläsning. En aktiv konferens skapar nya krafter i arbetsgruppen och öppnar för nya kreativa höjder. Kontakta oss så skräddarsyr vi er konferens utifrån era förutsättningar och önskemål.

Kontakta oss för prisuppgift.

Inspirationsträff

Människor blir både friskare, gladare och mer produktiva av att träna. Vi kommer gärna till er arbetsplats för en inspirationsträff. På träffen får ni information om träning i allmänhet och om Friskis Norrköping. Magasinet Friskispressen och en fribiljett på valfri träning hos oss ingår.

Kontakta oss för prisuppgift

Företagsklipp

Som företag kan du ha dina anställda anslutna till en företagspott hos oss. Du bestämmer själv hur många gånger dina anställda ska kunna träna hos oss.

Pris: 80:-/gång och dina anställda får tillgång till hela vårt utbud. Medlemsavgift á 100:-/kalenderår tillkommer för varje anställd. Potten har en giltighetstid på 1 år från beställningsdatum.