Från stilla till gorilla. Nya Mini-Röris 7 är här!

Senast Mini-Röris ger härlig energi och pulshöjning men också träning av motorik, kroppsmedvetenhet och fokus. Under cirka 25 minuter får du släppa loss dina bästa moves i svängiga låtar som Gunilla gorilla innan du varvar ner i en avslutande yogasaga. 

I Mini-Röris 7 ingår två bonuspass:

  • Dans&Balans där vi växlar mellan ösig dans och balansutmaningar.
  • Favoriter i repris med tre godbitar från tidigare Mini-Röris.

Nu åker vi! 

Mer om Röris

Det här är Röris 8

Röris 8 är ett enkelt och lekfullt rörelseprogram till musik för barn mellan 6-10 år. Det funkar lika bra i skolan som ute eller hemma i vardagsrummet. Programmet består av fyra minipass som också kan köras var för sig, t ex Pigg & Stark eller Snabb & Jättesnabb. I programmet ingår två bonusdelar: Hör & Gör, ett där vi kopplar ihop ljud med rörelser på ett lite överraskande sätt. I Gör & Kör vill vi inspirera till att hitta på egna rörelser.
Två rörispauser på film följer också med. Fartiga pulshöjaren Gasa och lugnare Bromsa med yogafokus.

Tankarna bakom

Röris och Mini-Röris har tagits fram för att hjälpa vuxna att få in rörelse som en naturlig och lättillgänglig del av barns vardag. Röris och Mini-Röris funkar i skolan, ute eller varför inte hemma i vardagsrummet. Att få barn att upptäcka rörelseglädje i tidig ålder är en investering livet ut. Här kan du läsa mer om Röris och Miniröris.