Spela video

Älska att dansa, oavsett hur det ser ut.

Älska att lyfta, oavsett hur mycket vikten väger.

Älska att trycka till, sträcka ut, veva runt, landa in, släppa loss, kuta som attan eller fånga en lyra.

Friskis&Svettis finns för att du ska hitta just din rörelseglädje och uppleva den om och om igen.

Välkommen in och hitta träningen du längtar till.

Hitta träningen du längtar till

Love the way you lift

Vem du än är och vad du än vill träna, är gymmet en plats för dig.

Love the way you spin

Konditionsträna utan krångliga steg och rörelser. Gå in i din egen värld eller dras med av gruppkänslan och musiken. Människa möter maskin, på de bästa av sätt.

Upptäck Indoor walking och Spin!

Love the way you play

Att träna tillsammans är både peppigt och kul! Välkomna på Familj eller Familjefys, riktigt kul träning för hela familjen. Eller passa på att träna sida vid sida på några av våra barntillåtna pass.

Upptäck våra pass för barnfamiljen.

Love the way you push

Gruppträning för dig som vill bli starkare. Hitta kroppskontrollen, slipa på tekniken och våga trycka på. Här finns pass som bygger från grunden – och de som utmanar så att svetten sprutar.

Upptäck våra pass för styrka och teknik.

Love the way you yoga

Meditativ och mjuk. Dynamisk och fysisk. Friskis&Svettis Yoga är vår egen och rör sig fritt mellan lugn och fysisk. Yoga tränar både kropp och sinne och hjälper dig hitta kopplingen mellan dessa två genom andningen. Namaste.

Yoga

Love the way you flex

För att vardagen ska fungera. För att utvecklas i löpningen. För att komma tillbaka. För att klara tyngre vikt i knäböj. För att det är härligt. Anledningarna till att träna stabilitet och rörlighet är många. Vilken är din?

Upptäck Core och Flex.

Visste du att...

Friskis Lund erbjuder träning i 3 kommuner på 13 orter i 24 lokaler!
Det kan vi göra tack vare 277 ideella krafter som leder gruppträning, peppar och guidar i gymmet, värdar på passen, servar i receptionen, meckar och fixar med maskiner och utrustning, fixar event mm. 277 funkisar som vill göra en skillnad och få dig att trivas med oss!

Love the way you jympa

Jympa är träning där rörelser och musik blir ett. Här får du kondition, styrka och rörlighet i en snillrik allt-i-ett-lösning. Det enda du behöver göra är att hänga på och känna känslan.

Missa inte vår Jympa!

Love the way you run

Är din bästa uteträning lagom lufsig eller gillar du blodsmak och mjölksyra? Alla attityder får plats. Träning, frisk luft och en härlig stund utomhus. Allt på samma gång. Ses vi där ute?

Häng med ut med oss!

Love the way you start

När du landat i känslan att du vill köra igång med träning, då har du kommit en lång bit på vägen. Nu gäller det bara att köra. Vi på Friskis är gärna med som pepp och stöd om du vill börja träna.

Kom igång!

Love the way you are

Friskis tror på lustfylld träning. Därför är vi en frizon från påtvingade prestationskrav och kroppsideal. Läs om vårt initiativ #nollkroppshets.