Vi bjuder på kortare gratispass, så att du kan testa flera! 

Det är begränsat antal platser till passen men du kan redan nu boka din plats.
Detta gör du i vår medlemsservice eller genom att ringa 0510-237 10!

17.00-17.30 Modus med Sara 

Modus är träning som känns som träning. Övningarna är raka och direkta. Variationen och lekfullheten kommer från metoderna, hur övningarna kombineras och utförs.

Belastningen är på en nivå som passar många och du har stor möjlighet att anpassa träningen efter din dagsform. 

17.40-18.10 Jympa medel med Katri

Här tränar du sånt som din kropp är gjord för. Du sträcker och roterar, trycker ifrån, springer och hoppar. En genomkörare för hela kroppen som ger både uthållig styrketräning, spänst och koordination. Musiken och ledaren ger dig kraft, inspiration och vägledning. 


18.20-18.50 Yoga med Katri

Rörlighet, uthållig styrka, balans och andning. På Yoga tränar du många kvaliteter på samma gång. Känslan är lugn men fysisk, meditativ men energifylld. Yoga ställer inga krav, det är du och din kropp som bestämmer. 

Det som känns stramt och stressat blir med Yoga mjukt och närvarande. Hitta in till din kropp och ditt sinne.


Andra aktiviteter under kvällen

Happy hours! Träna för en 50-lapp

Är du inte medlem än – eller vill du som medlem ta med en kompis? Passa på! På afterwork kör vi utöver gratispassen "happy hours", då du som inte har träningskort kan gå på vår ordinarie träning för bara 50 kronor.

(Gäller per aktivitet och person. Biljett till träningen erhålls i medlemsservice och ska kunna visas upp vid efterfrågan.)

DJ & disco i gymmet

Passa på att önska dina favoritträningslåtar i receptionen.
I medlemsservice köar vi alla önskemål och dunkar era favoritlåtar hela kvällen. Den stora discokulan i taket skapar skön stämning.

Tränare på plats!

Våra gymtränare finns på plats i gymmet under kvällen för att visa schyssta träningstips och svara på dina frågor. Kanske bjuder de på några fräcka dansmoves också!