Onlineträning för dig som är medlem

Från och med 1 februari blir en stor del av utbudet exklusivt för Friskis medlemmar med aktivt träningskort. Onlineträningen fortsätter att utvecklas löpande och blir en självklar del av medlemskapet.
– Jag hoppas såklart att många som kommit igång och tränat våra öppna pass vill fortsätta och titta närmare på allt som medlemskapet innehåller. För fler medlemmar ger mer kraft att förhöja upplevelsen tillsammans, säger Susanne Jidesten.

Ännu fler pass online

I samband med premiären lägger vi också till flera nya pass och alla de pass som tidigare funnits tillgängliga i Online på schemat, kommer du nu komma åt när helst du vill. Bland passnyheterna hittar du Coreflex, Cirkelfys soft, Miniband och Dans fusion.

Pass och inspiration för alla

Även framöver kommer ett urval av pass att finnas öppna och tillgängliga för alla på webben liksom massor av tips och inspiration till träning hemma eller utomhus.
– Många har fått stå tillbaka under pandemin och varit mer passiva än vanligt. Vi fortsätter att ha ett urval målgruppsanpassad träning till exempel rörelsepauser i skolan och skonsam träning för äldre öppen på hemsidan, säger Susanne Jidesten.


Så får du tillgång till onlineträningen

All vår onlineträning finns HÄR. En del öppet för alla, men det mesta exklusivt för medlemmar. Du som är medlem i Friskis Kungsbacka och har ett aktivt träningskort (periodkort; alla våra kort exkl Klippkort) ska ha fått information gällande inloggningsuppgifter och liknande via mail.
Har du inte fått inloggningsuppgifter, kika i din skräppost efter ett mail från oss med rubriken "1 februari blir Friskis onlineträning exklusiv för dig som medlem". Finns det inte där, kontakta oss via mail på info@fskba.se så hjälper vi dig!

Om du köper medlemskap för 2021 och/eller träningskort i Medlemsservice efter det att vårt inloggningsmail gått ut, ordnar vi detta på plats när du handlar.

Köper du medlemskap för 2021 och/eller träningskort i webshopen efter det att vårt inloggningsmail gått ut, behöver du därefter maila info@fskba.se och ange kortnummer eller födelseår så skickar vi inloggningsmailet till dig.

Här hittar du mer information om våra träningskort, priser och medlemskap.