Träning på Sannafältet!

På Sannafältet finner du en komplett anläggning på 4200 m2 fördelat på två våningar. Här finns totalt 7 gruppträningssalar varav 3 salar för gruppträning (Jympa, Dans, Yoga, Skivstång och mer), 2 för Spin samt 1 för Cirkelgym och 1 för Indoor Walking. Utöver detta har vi en stor och välutrustad Multihall där du hittar allt du kan önska inom modern gymträning. 

Åk hit: Vi har gott om parkeringsplatser och cykelställ under tak. Det finns även gott om bussförbindelser, välj linje 2 eller 8 med avstigning Södra Råtorp..

Uthyrning av lokaler: Vi hyr ut våra salar för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård samt för konferens. Vid intresse - kontakta verksamhetschef Mikael Eriksson, mikael@karlstad.friskissvettis.se

Vi har även en barnhörna! 

Här får barn gärna sysselsätta sig själva medan de vuxna tränar. Om barnet vill se på DVD-film går det bra att ta med egen eller att låna av oss (säg till i receptionen för att låna). Om barnet vistas på egen hand i Barnhörnan ansvarar du som vuxen för att plocka iordning efteråtMat, dryck eller godis är inte tillåtet, men en frukt eller mindre, kladdfritt mellanmål går däremot bra. Tänk på risken för allergi!

Alla barn som vistas i lokalen är under medföljande vuxens ansvar.

Välkommen till Barnhörnan!

 

Här finns vi

Träna på Friskis

Här finns vi