Daniel Serlander

Daniel har alltid haft ett stort intresse för vad det är att vara människa. Som arkeolog, yogi och personlig tränare har han flera ingångar till hur vi ska vara för att må bra och utvecklas. Träning och rörelse utomhus i skogen, havet eller den egna trädgården tycker han är det bästa.

På Friskis&Svettis leder Daniel Yoga och Yoga soft. Daniel är även verksam som ledaruppföljare och utbildar yogaledare för Friskis&Svettis Riks. Håller föreläsningar med hälsa- och träningstema.

Kontakt: daniel@kalmar.friskissvettis.se

Caroline Gustafsson 

Caroline är gymansvarig och PT. Hon tävlar i Crossfit vilket resulterat i speciellt intresse för olympiska lyft och gymnastiska övningar. Hon läser idag idrottsmedicin på universitetet då hon specialiserat sig på beteendevetenskap inom idrottspsykologin i synnerhet motivation och prestationsutveckling. Caroline har egna erfarenheter angående viktnedgång och har själv genomgått en stor viktresa.

Kontakt: caroline@kalmar.friskissvettis.se

Tommy Billberg

Förutom PT är Tommy träningsutvecklare och ansvarig för vårt engagemang i FAR – Fysisk Aktivitet på Recept. Tommy leder Cirkelfys, Cirkelgym, HIT, är ledaruppföljare och utbildar även på Friskis&Svettis Riks. Håller föreläsningar med hälsa- och träningstema.
Fysisk prestationsträning för bl.a golf, triathlon, innebandy, fotboll, vollyboll, handboll och cyklister är vardag för Tommy. En före detta elitidrottande småbarnspappa som gjort Ironman och som gärna klättrar i en lekpark med sina barn när han är ledig.

Kontakt: tommy@kalmar.friskissvettis.se

Jag ser som min främsta uppgift att hjälpa människor att själva hitta sin kraft och sitt sätt att ta sig vidare och utvecklas. Kroppen är då ett av verktygen men så klart kommer hela människan att påverkas. Daniel Serlander

Personlig Tränare

”För mig är en personlig tränare någon som hjälper dig i din träning oavsett målsättning. Lyckan folk känner när man tagit sig dit de vill driver mig i mitt arbete som personlig tränare. Att få vara med på resan till målet är fantastiskt, man tröttnar aldrig på att jobba med människor och ta del av deras utveckling” Caroline Gustafsson

Personlig Tränare

”För mig är en personlig tränare någon som ser potentialen i dig som du kanske inte ser själv. Någon som ger dig nycklarna till ett bra liv där träningen är en naturlig del. Att få jobba med människor, att se dem lyckas och le, överträffa sina förväntningar, det är mina drivkrafter.”
Tommy Billberg

Personlig Tränare