Vi ses på:

http://friskiskalmar.shop.twiik.me/

"Ange koden 4MERPEEAYT under "Mer" i appen Twiik för att komma till vår kanal"

Träning online med Friskis&Svettis Kalmar egna träning

Utöver all träning i vår anläggning och utomhus så finns vi även i den digitala världen. I vår träningsapp har vi skapat träning med vår Friskis Kalmar-kvalitet. I appen kan du ladda ner träningsprogram som du kan starta när du vill och gå med i onlinekurser som startar ett visst datum och där en av våra coacher är med hela vägen. Du kan också enkelt ladda ner ett träningspass i gymmet när du känner att du vill ha lite inspiration. De flesta program i appen kan du träna här, på en annan anläggning eller hemma. Vi uppdaterar med nya program och kurser löpande, nu i början kommer det ett nytt program varannan vecka. Snart kommer du även kunna ladda ner enstaka pass när du känner att du behöver lite snabb inspiration i gymmet. 

 

Appen är gratis att ladda ner. För dig som är medlem hos oss har du tillgång till ett antal pass och program helt gratis, och det finns ännu fler att ladda ner till en liten kostnad. Är du inte medlem hos oss idag, men ändå vill träna med oss är det inga problem. Då betalar du en liten kostnad per program/kurs som du laddar ner till din app.   

 

Så här kommer du igång

Börja med att ladda ner appen Twiik i Appstore eller Google Play. Därefter registrierar du ett konto antingen i appen eller på app.twiik.me i din dator.

Koder:

Ange Koden 4MERPEEAYT under "Mer" i appen i Twiik för att komma till vår kanal.

 

Programbutik

Våra program och kurser köper du enkelt i appen. Vill du istället hantera dessa på en dator kan du gå till vår programbutik. Har du angett din kod i appen så loggar du in med din twiikprofil även här, så gäller samma förutsättningar för dig som i appen. Detta eftersom du inte kan använda din kod mer än en gång. 

Länk http://friskiskalmar.shop.twiik.me/ 

 

Ansluta pulsklockor och externa appar

Detta gör du smidigast på webben, du loggar in med ditt twiikkonto på app.twiik.me och går till ”mitt konto/externa tjänster”. 

 

Ansluta ditt Friskiskort

Även detta gör du på webben under mitt konto/externa tjänster på: app.twiik.me. 

Välj ”lägg till anläggning” i listan och leta upp Friskis&Svettis Kalmar. Användarnamn är den epostadress du anget i vårt kortsystem och lösenord är numret på ditt Friskiskort. Har du ett kortnummer som är kortare än 5 siffror lägger du till nollor framför ditt nr så du kommer upp i 5 siffror.

 

Hjälpcenter

I appen finns ett hjälpcenter under inställningshjulet om du har tekniska frågor om appen. Har du frågor om vårt innehåll, kurser och program, maila oskar@kalmar.friskissvettis.se