Kroppen påverkas mycket efter en graviditet och förlossning och många mammor drabbas även av något som kallas diastas recti, vilket betyder en magmuskeldelning. Denna delning kan även bli bestående om man inte tränar på rätt sätt efter förlossningen. Clara Söderberg, MammaMage-cerifierad PT i Växjö, hjälper dig att komma igång på rätt sätt.

Individuell konsultation 1 träff

Vi går igenom din träningsbakgrund, graviditet och förlossning. Vi undersöker eventuell diastas (magmuskeldelning), testar magmuskelfunktion samt går igenom lämpliga övningar att göra hemma.

750 kr (55 min)

konsultation MammaMage

Individuell konsultation 5 träffar

Under första träffen går vi igenom din träningsbakgrund, graviditet och förlossning. Vi undersöker eventuell diastas (magmuskeldelning), testar magmuskelfunktion samt går igenom lämpliga övningar att göra hemma. Vid de andra träffarna, som bör ligga med 1-2 veckors mellanrum, utvärderar vi hur hemmaträningen har gått, korrigerar och utvecklar.

715 kr/träff
Mammamage

Small Group (SG)

Fokus på kursen är aktivering och träning av bäckenbotten och dina inre magmuskler, enligt MammaMage-konceptet.Vi kommer att arbeta i grupp på 6-8 deltagare, vilket kombinerar fördelarna med att få individanpassade övningar samtidigt som du får fördelarna med att tillhöra en grupp.

1495 kr

Louise, kursdeltagare
Jag rekommenderar alla nyblivna mammor att gå kursen. Ge det som en gåva till dig själv, för det är du och din kropp värd. Louise Löwhagen

MammaMage steg 1, våren 2018