Köp sommarkortet

sommarkort 700 kr

Träna hela sommaren

Kortet gäller all vår träning på alla våra anläggningar mellan 1/6-31/8

Pris: 700 kr (350 kr om du är under 15 år). Ev medlemskap för 2022 tillkommer a 150 kr. 

Köp ditt kort här

Ta med en kompis v.25-26

Starta sommarlovet på Friskis. Under v.25-26 får du som är ungdom (13-19 år) ta med dig en kompis gratis till Friskis under bemannade tider. Träna på gymmet eller gå på ett gruppträningspass tillsammans.

Friskis Pop up

Friskis mobila minigym intar Vätterstranden 

Den 28 juni till 7 juli besöker Friskis Pop up-träning Jönköping och erbjuder ett fullutrustat gym i containerformat med möjlighet till prova-på-träning, öppet gym, olika pass, utmaningar och möjlighet att snacka träning.

Läs mer här

ben i motljus

Vi har öppet hela sommaren

Sommarschemat gäller 20 juni till 28 augusti.

Träna inne med oss 

Våra gym har öppet 04-24 varje dag hela sommaren. För att kunna passera in när receptionen är obemannad måste du ha registrerat ditt tumavtryck. Det gör du i någon av våra receptioner.

På våra anläggningar hittar du även ett varierat utbud av gruppträning. Aktuellt schema hittar du alltid här och sommarschemat vecka för vecka i pdf-format hittar du här

Träna ute med oss

Vi erbjuder gratis gruppträningspass utomhus hela sommaren i Jönköping, Huskvarna och Eksjö. Aktuellt schema hittar du här. Filtrera efter din anläggning. Ingen bokning krävs. Alla är välkomna att delta. 

Sommarschemat vecka för vecka i pdf-format hittar du här

Lustfylld träning utomhus

Träna på bryggan och i stugan

Som medlem med aktivt kort får du tillgång till över 100 pass i vår träningsapp. Häng på och kör allt från funktionell styrketräning och olika jympapass till sköna yogapass och energifylld fysträning. När och var du vill.