Välj mellan 55 olika träningsformer

Hos oss kan du välja mellan drygt 110 olika gruppträningspass varje vecka spritt över 55 olika träningsformer. Allt från Jympa till Gym. Läs allt om vår träning.

Gymträning på dina villkor

I våra välutrustade gym hittar du såväl maskinparker som friviktsytor och multihallar. I Friskiskällan har vi även ett utegym. Vill du ha hjälp på vägen finns våra tränare för att guida och peppa. Deras hjälp ingår i ditt träningskort. 

Provträna hos oss

Vi kan försöka att beskriva känslan. Men riktigt bra träning måste upplevas. Kom hit och testa. Hos oss kan du alltid provträna för 150 kr. Om du är nöjd och vill köpa kort så drar vi av kostnaden för provträningen från ditt kortköp!

Barnpassning

Barnpassning

Vi erbjuder barnpassning tre dagar i veckan i Friskiskällan. Måndagar, onsdagar och fredagar kl. 10-13 kan du lämna ditt barn 0-2 år medan du själv får en stund till träning, dusch och kanske till och med bastu!

Sveriges nöjdaste medlemmar

I de senaste årens nationella mätningar har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. Men vi är inte klara än. Vi fortsätter att utveckla Friskis som både träningssätt och mötesplats tillsammans med våra medlemmar; som medlem har du möjligheten att både påverka och bidra.