Välkommen till Majorna

I vårt fullutrustade gym på ett plan finns ytor för funktionell träning, maskiner, fria vikter och cardioavdelning. I gymmet kan du träna individuellt eller i grupp på våra bokningsbara inspirationspass. Tränare finns på plats särskilda tider för att stödja och inspirera dig i din träning.

Här finns tre olika salar anpassade för gruppträning – stora salen, spegelsalen och en spinningsal. När det inte pågår pass i salarna får du gärna använda dem för din egen träning.

Behöver du fylla på med energi före eller efter ditt träningspass eller bara slappa en stund har vi en cafédel fylld med schyssta saker som tex mackor, smoothies och bars. Vi har också en shop där vi säljer kläder, vattenflaskor och annat som hör träningen till.

Här finns solarium som du använder via poletter eller solkort (köps på plats, åldersgräns 18 år).

Platschef - Rebecca Olsson

Det här kan du träna

  • Gruppträning
  • Gym
  • Spinning

Personlig tränare - Johanna Torén

 

PT Johanna hjälper dig att hitta glädje och lust i att träna och nå dina mål. Att träna med en PT gör din träning effektivare och säkrare.

 

Läs mer här och boka

Barnpassning och barnrum

Vi erbjuder barnpassning och lekrum för barn upp till 10 år. Du kan även ta med din bebis i gymmet på vissa tider.
Våra barnvärdar finns på plats (ej 17/12-6/1, sommar och storhelger): 

måndag:16:45 - 19:45
onsdag 16:45 - 19:45

Läs mer här

Hyr våra salar

 

Vi hyr ut våra lokaler för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Intresserad? Kontakta Malin Boork på malin.b@gbg.friskissvettis.se

Här finns vi

Här finns vi

Så tar du dig hit

Kollektivt

Spårvagn 3 eller 9, hållplats Vagnhallarna. Restid från Järntorget 9 min. Från Brunnsparken 19 min.

Anläggningen nås även smidigt från Orustgatans hållplats. Här går linje 86/96/90/20/64 som öppnar möjligheterna för resa mot Frölunda, Grimmered, Eketrägatan, Bräcke, Marklandsgatan, Högsbohöjd och centrum. Här passerar även buss 190 mot Volvo.

Cykel

För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Parkering

Parkering på gårdsplanen samt bakom huset är tillåten efter kl. 16.30 på vardagar och hela helgen med undantag från företagsparkeringar och reserverade platser där det ej är tillåtet att stå. 50 meter upp för backen, kör man in höger på Otterklintsvägen, finns gratis parkeringsplatser.