Spela video

I lust och olust

Vi människor är lustiga. Vi kan vakna glada utan anledning, men lika gärna som trassliga nystan utan motivation. Ibland är allt lust. Ibland bara olust.

Livet är inte linjärt, inte alltid en räkmacka. Med- och motgångar avlöser varandra. Därför är det ok att du är jättepepp på att träna ibland och totalt opepp på att överhuvudtaget röra dig från soffan dagen därpå.

Vi finns där genom livets alla skeden, för att motivera dig att träna, men utan pekpinnar och krav. För att olika dagar och faser i livet kräver olika saker för att skapa energi och lust igen.

Vi är rörelsen för rörelse varje dag. För att vi vet att rörelse skapar glädje och gör dig redo att möta livet och få ut mer av det.

I lust & olust.

 

Hitta träningen du längtar till

Det finns hur många ursäkter som helst

"Jag är trött. Det har varit en lång vecka. Jag har godis hemma". Vi fattar, det finns hur många ursäkter som helst för att inte träna. Ett tips är att testa något nytt, kanske hittar du din grej? Vi guidar dig gärna.

Våra "börja träna"-tips

Hitta rutiner som håller

Det är lätt att gasa på och köra igång för hårt. Gå ut lugnt så ökar chansen att träningslusten håller i sig längre. Känner du att du harvar på i samma spår? Låt våra tränare utmana dig i gymmet eller växla upp och testa nytt bland våra 70 träningsformer.

Vilken träning känner du för idag?

Tuffa intervallpass, mjuk yoga, endorfinrusig löpning eller fokuserad skivstång. Oavsett om du vill bli starkare, rörligare eller piggare har vi träningen för dig. Testa så ska du se att träningslusten kommer smygande.

Opepp? Här är några smarta tips