Vilken gruppträning passar dig?

Våra ledare ger passen sin egen unika prägel och personlighet. Tuffa intervallpass, mjuk yoga, endorfinrusig uteträning, kraftfull dans eller fokuserad skivstång. Oavsett om du vill bli starkare, rörligare eller piggare har vi träningen för dig.

 

Upptäck vår träning

Gymträning på dina villkor

Vårt gym är fullt utrustat med moderna maskiner, podier och fria vikter. Här kan du träna själv eller vid tillfälle och behov inspireras av våra tränare. Vi hjälper alltid till om inspirationen behöver fyllas på.

 

Prova på

Yoga? Gym? Löpband? Jympa? Kanske spinning?

Är du träningssugen och lite tveksam på vad? Kom in till oss och prova. Har du aldrig varit medlem hos oss på Friskis Danderyd får du alltid prova en vecka, helt gratis.

Fråga receptionen så berättar de mer.

I lust och olust

Vi människor är lustiga. Vi kan vakna glada utan anledning, men lika gärna som trassliga nystan utan motivation. Ibland är allt lust. Ibland bara olust.

Livet är inte linjärt, inte alltid en räkmacka. Med- och motgångar avlöser varandra. Därför är det ok att du är jättepepp på att träna ibland och totalt opepp dagen därpå.

Vi finns där genom livets alla skeden, för att motivera dig att träna, men utan pekpinnar och krav. För att vi vet att rörelse skapar glädje och gör dig redo att möta livet och få ut mer av det.

I lust & olust.

Välj mellan ett 30-tal pass i veckan

Hos oss kan du välja mellan ett brett utbud av olika gruppträningspass varje vecka. Allt från yoga till styrketräning, varvat med spinning och gym. Kom in till oss så hjälper vi dig hitta din favorit. Välkommen!

Kom igång eller ta träningen till nästa nivå 

Bli starkare eller få upp flåset. Få in vanan och hitta lusten. Vi guidar dig gärna för att du ska hitta din grej. Bland vårt utbud av träningsformer finns möjlighet att testa nytt och ta träningen till nästa nivå.