"Det enda jag ångrar med Friskis är att jag inte kom hit tidigare" Hebbe

Gymvärd och blivande tränare

Hur känns det när du drar på dig Friskiströjan?

- Jättebra! Folk kommer fram och pratar och jag känner att jag gör nytta. Jag är en glad och öppen person, men när tröjan kommer på så representerar ju min positivitet Friskis.

Sedan Hebbe började träna på Friskis har hans bild av föreningen förändrats.

- När man kommer in bakom kulisserna ser man att det är ett modernt gym. Friskis strävar hela tiden efter förbättring och att vara i synk med träningen.

Om du får beskriva Friskis med ett ord, vad skulle det bli?

- Svårt, säger Hebbe och funderar en stund innan han svarar. Om jag ska försöka bryta ner det i ett ord så blir det välbefinnande. Men det finns mycket som ryms i det ordet. Man kommer hit och blir väl mottagen, det är en behaglig känsla när man tränar. Timmen på Friskis ger mig massa positiv energi som jag tar med mig hem sen, även om jag har haft en jättejobbig dag så blir jag glad här.

- Jag har tränat på massa olika ställen, men det har inte alls varit samma grej, fortsätter han. På Friskis är det så annorlunda på något sätt. Alla är positiva och man får alltid ett härligt bemötande. Man kan se ut som man vill, och det finns verkligen träning för alla. Det enda jag ångrar med Friskis är att jag inte kom hit tidigare. Jag är nog fortfarande lite nykär, skrattar han.