Välj mellan 37 träningsformer

Hos oss kan du välja mellan 68 olika gruppträningspass varje vecka.Styrkepass, löpning, jympa, dans, barnträning, yoga, indoor walking, spinning eller gymträning. Oavsett om du vill bli starkare, rörligare eller piggare har vi träningen för dig.

Gymträning på dina villkor

I vår välutrustade gym hittar du allt från konditionsmaskiner till fria vikter. Vill du ha hjälp på vägen finns våra tränare där för att guida och peppa. Deras hjälp ingår i ditt träningskort. Önskar du en genomgång av maskiner, hjälp med ett program eller bara vägledning & inspiration? Boka en instruktion i receptionen, via hemsidan eller direkt i appen.

Träning och mycket mer

Vill du ha ännu mer inspiration? Under året har vi kurser, föreläsningar medlemsdagar och mycket mer.

Att vara medlem i Friskis Ystad innebär fler fördelar än träning. Det innebär även flera förmåner som till exempel medlemsrabatter. Läs mer här...

Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar

I de senaste årens nationella mätningar har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. Men vi är inte klara än. Vi fortsätter att utveckla Friskis som både träningssätt och mötesplats tillsammans med våra medlemmar; som medlem har du möjligheten att både påverka och bidra.


Bli medlem

Vi kan försöka att beskriva känslan. Men riktigt bra träning måste upplevas. Kom hit och möt våra funktionärer. I receptionen möts du av ett leende. I gymmet och i vår gruppträning möts du av bra pepp som motiverar dig i träningen.