gymanläggning

Växjös läckraste gym

Vi öppnar stor träningsanläggning under 2020. Nu söker vi tränare i gymmet och ledare i flera olika träningsformer såsom yoga, cirkelfys, spinning etc.

Välkommen på uttagning 27 augusti

Din uppgift som tränare/ledare

Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du också ditt eget träningspass utifrån Friskis givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.

Din uppgift som värd

Som värd är du en viktig del av den välkomnande Friskisatmosfären på anläggningen. Du välkomnar och pratar med medlemmarna och hjälper till vid inpassering, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

Vi söker ledare inom följande träningsformer

Många pass finns även i flera nivåer och inriktningar. Vi söker såklart även ledare till våra softpass

Uttagning för ledare och tränare

Välkommen till intervju och praktiskt prov. Intervjun handlar om dig och dina drivkrafter. Varför vill du engagera dig? Det praktiska provet skiljer sig åt beroende på vilken roll du söker. Vill du till exempel bli dansledare tittar rekryterarna på hur du använder kroppen, att du kan hålla takten och inte minst att du orkar ett helt pass.

Uttagning 27 augusti

Välkommen på uttagning 27 augusti kl 17.30, J-huset på Georg Lückligs väg 1

Du anmäler dig via formuläret här

När du anmält dig laddar du hem den instruktion som gäller för din träningsform HÄR (extern sida Friskis Jönköping)

Har du frågor?

Emilia Thor emilia@jonkoping.friskissvettis.se