Rocklunda

Parkering
Parkeringen utanför vår anläggning på Rocklunda är inte vår egen vilket innebär att andra än besökare till oss kan nyttja denna parkering. Är det fullt på parkeringen direkt utanför vår lokal finns det flera olika parkeringar i närheten som kan användas, exempelvis utanför Solid Park eller grusplanen bredvid Bombardier Arena. Parkering får endast ske i anvisade P-platser. Parkering utanför markerade platser kan medföra en faktura på kontrollavgift vid felaktig uppställning. 

Vid större evenemang såsom viktiga matcher i någon av arenorna på området förekommer det att parkeringsvakter står vid infarten till området och tar betalt för parkering. Besökare till Friskis&Svettis behöver inte betala parkering som sker på parkeringsytan direkt utanför vår lokal. För att parkera där utan kostnad måste du visa ditt Friskis&Svettis medlemskort för parkeringsvakten. Observera att alla övriga parkeringsytor på området är avgiftsbelagda vid större evenemang.

Tips! Klicka här för att i förväg kolla om det är något evenemang på gång i arenorna.

 

Hurra - vi bygger ut!

Efter succén med Citys nya härliga friyta - är det dags för Rocklunda att utöka sina kvadrater och få fler möjligheter till träning. 

https://www.friskissvettis.se/Vasteras/Nyheter/Vi-bygger-ut

Rocklunda

Här finns det

  • Gym
  • Gruppträningssalar
  • Spinning
  • Cirkelgym

Här finns vi

Här finns vi