Friskis idé har alltid varit att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Vi förstår att många har lust att träna även i olustiga tider. För att skapa möjligheter för dig som inte kan eller vill gå till din anläggning just nu lanserar vi därför Friskis play och Online på schemat.

– Vi har tagit stora kliv inom den digitala träningen på kort tid. Under rådande omständigheter är det extra viktigt att erbjuda alternativ till rörelse för att hjälpa människor att upprätthålla rutiner och göra saker som de mår bra av, säger Susanne Jidesten, Friskis&Svettis generalsekreterare.

Online på schemat

Här hittar du ledarledda träningspass, morgon, lunch och kväll varje dag som du kan köra hemma, ute eller där du befinner dig.
– Att få till hemmaträningen kan vara en utmaning för många. Det är lätt att tappa lusten till träning i en sådan här situation. Därför tror vi att onlineträning på schemat kan peppa fler att hålla igång träningen, säger Tina Uppfeldt, träningsutvecklingschef på Friskis&Svettis.
I schemat erbjuds allt från Coreflex och Yoga till Jympa, Dans, styrkepass och soft träning.
– Utbudet kommer att fyllas på med fler pass för olika målgrupper efterhand, säger Tina Uppfeldt.

Läs mer om Online på schemat

Friskis play

För dig som vill träna när du vill lanseras nu också Friskis play. Där hittar du gruppträning som du kan köra när det passar dig. Vi har också satsat extra på träning riktad till äldre med passet Seniorklubben Jympa soft med stol.
– När medlemmarna inte kan komma till Friskis kommer vi hem till dem! Vår förhoppning är att Jympans övningar och rörelseglädje ske ge precis den träningsinspiration man längtar efter och som är smidig att göra i hemmamiljö, säger Annika Gärderud på F&S Riks.
Fler pass kommer inom kort.

Dela och tipsa gärna om träningen så att så många som möjligt kan hitta sin inspiration till rörelse. Träningen är öppen för alla!