Från det år du fyller 14 år kan du träna själv i gymmet. Du behöver bara hänga med på en introduktionskurs först.

Ungkursen

* 2 tillfällen - Våra ungkurser är en introduktion till träning i Friskis gym, för dig som fyller 14 eller 15 år under året. Kursen består av två tillfällen, varje tillfälle är ca 1,5 timme.

   För att få träna på egen hand hos oss behöver du delta vid kursens båda träffar.

* Teori & praktik - Du får veta mer om hur träning i Friskis gym funkar tillsammans med grundläggande teknik och träning.

* Träningsprogram - Efter genomgången kurs har du en bra grund och ett träningsprogram så att du själv kan fortsätta träna på egen hand i gymmet.

 

För vem?

Kursen vänder sig till dig som är mellan 14-16 år och vill börja träna i gymmet. 

Vad kostar det?

För att delta i kursen måste du ha ett giltigt Allträningskort samt  medlemskap för hela perioden som kortet är giltigt. (Vid köp av 12-månaderskort går giltighetstiden in i två kalenderår.) Klippkort och juniorkort är INTE ett giltigt Allträningskort. 

Är du förälder som ska betala för din dotter eller son, var noga med att göra köpet i ungdomens namn och registrera hens personuppgifter, för att träningskort och medlemskap det ska läggas på rätt person. 

Praktisk information

* Var förberedd! Du får en bättre start på din gymutbildning om du har provat några av våra gruppträningspass tex cirkelfys eller cirkelgym.

   Du kan med ditt allträningskort träna på pass med redskap och motstånd.  

* Kom minst 15 min före kursstart, för att registrera dig och hinna byta om till träningskläder. Kom ihåg att ta med dig dina träningsskor för inomhusträning.

 

Anmälan och avbokning

Via vår webb-bokning anmäler du dig till någon av våra planerade kurser. För att kunna boka dig behöver du vara registrerad hos oss, d.v.s. ha ett giltigt Allträningskort  samt medlemskap, samt ha angivit en epostadress och personnummer. 
Logga in dig på webbokningen användarnamn; epostadress lösenord; ÅÅMMDD (pers.nummer). 

Om du får förhinder behöver du avboka senast 24 timmar innan kursens start. Avbokning gör du i första hand via epost till medlemsservice@tyreso.friskissvettis.se.

Är du förälder som ska anmäla din dotter eller son, var noga med att logga in med rätt person! 

Köp träningskort i receptionen  

Ungdom kan bara köpa träningskort i receptionen. Detta gäller alla rabatterade träningskort.  
Du kan däremot registrera dig hos oss i förväg och köpa medlemskap. Gå in i vår shop och gå till rubriken "Ej medlem" och välj "Registrera". Fyll i alla din perosnuppgifter manullet även ditt personnummer samt epostadress. 

Frågor?

Hör av dig till medlemsservice@tyreso.friskissvettis.seså hjälper vi dig.

 

 

Datum och tider hittar du i vår eventkalender