Vecka 2

Nytt år och vi rivstartar med att arbetsgruppen blir fulltalig. Josefine och Peter har från och med nu fått en ny arbetskollega i Britta Wirström som kommer jobba som kommunikatör i projektet. Britta är ursprungligen grafisk formgivare och jobbat många år inom reklam- och designbranchen. På fritiden går hon gärna ut i skogen med en fågelkikare runt halsen.

Syntolkning: bilden är en porträttbild på Britta.

Vecka 3

Veckan startade med att provträna Core flex soft för arbetsgruppen. Vi har gjort research på taktil märkning av golvytor. Även jobbat med vår hemsida för En annan syn på träning och lagt upp planering inför vårens träning med referensgruppen som startar nu på. Vi finns nu på sociala medier som Instagram och Facebook. Följ oss på vår resa!

Syntolkning: bilden visar ett golv med taktil märkning.

Vecka 4

Årets första träning med referensgruppen startar med att vi får prova grundövningar med uppvärmning på Indoor walking-maskiner. Träna styrka och balans med gymband, hantlar och bosubollar. Vi är så glada och imponerade över den träningsvilja och engagemang gruppen visar. Heja alla deltagare, detta kommer bli ett roligt år!

Syntolkning: bilden visar referensgruppen som tränar med gymband.