Vecka 45

Den här veckan gjorde vi ett intressant besök på Beckomberga Sim- och idrottshall. Hela anläggningen är anpassad för olika funktionsvariationer. Bland annat finns ett gym anpassat för synnedsättningar. Vi passade också på att testa all taktil uppmärkning av bl a golv och maskiner. Inte helt lätt att följa men vi fick mycket inspiration! 

Vi har fått in massor av ansökningar till kommunikatör för projektet så vi läser och läser.

Passade också på att prova pass för personer med intellektuell funktionsnedsättning för inspiration.

Vecka 46

Vi fick besök av projektdeltagare Berit som delade med sig av sina erfarenheter kring att leva med synnedsättning. Vi bjöd på lunch och Berit fick även testa maskinerna i gymmet. Det var härligt att få ta i tyckte hon.

Vi hade möte med Parasporten, verksamhetschefen, Seniorklubben & gymansvarige. Vi hann också med fyra pass med Seniorklubben samt två pass Enkelträning.

Vecka 47

Den här veckan blev det ytterligare fyra pass med Seniorklubben. Två pass Stol & styrka och två pass Cirkelgym. Man får hålla tummarna för att man får vara lika pigg och stark när man blir 90 år som våra deltagare. Sån inspiration!

Vi hade möte med lokalansvarige Anders för att gå igenom de anpassningar vi vill göra på anläggningen. Nästa vecka ser vi fram emot att få intervjua några av våra sökande till kommunikatör.

Vecka 48

Phew! Intensiv vecka! Sex intervjuer med gymma kommunikatörer. Möte med lokalansvarige Anders. Enkelträning samt prova på att leda pass för personer med fysiska funktionsnedsättningar.

Sen det roligaste - vi hade informationsmöte och fika med våra projektdeltagare samt deras anhöriga. Mycket fika blev det!