Tre dygn med Friskis&Svettis i Stöten, som är Sälens nordligaste skidanläggning med den högsta fallhöjden och de längsta pisterna. Vi utnyttjar dagarna från morgon till kväll och startar med uppmjukande Flex och Yogapass. Efter det väntar en härlig frukostbuffé och Stöten Ski Hotel. Sedan är vi redo för skidåkning, utför eller på längden.

Åkning för alla och milslånga vyer

Här finns finns 47 nedfarter och åkning som passar alla, både dig som vill cruisa och dig som vill ha fartfyllda åk. Du kan åka längdskidor i upplysta spår nere i dalen eller i toppspår med milslånga vyer ut över de svenska och norska fjälltopparna, 849 meter över havet.

Vill du varken vill åka skidor på längden eller tvären finns gym, bad, bastu, bowling, hundspann, skotersafari, restauranger och mycket mer.

Avsluta dagen med träning och after ski

I vanlig god Friskisstil orkar vi alltid lite till. Efter skidåkningen drar ledarteamet igång ett härligt träningspass i hotellets konferensavdelning för den som vill stärka stabiliteten i skidmusklerna ännu mer. Vi bygger upp stabilitet och styrka med Core och Cirkelfys. Om du hellre vill, glid in direkt på den populära after skin på Brasseriet. Räkna med hög stämning och livemusik.

Passa på att basta innan middagen

Innan det är dags för gemensam middag kan du prova bastu och bubbelpool på Vattufjäll Bad & Spa. På kvällarna äter vi middag tillsammans i Brasseriet och för den som orkar mer har vi en gemensam kvällsaktivitet.

Hotell med bästa läget

Du bor i dubbelrum i Stöten Ski Hotel som ligger på bästa tänkbara läge. Här kliver du ut mitt i backen och precis intill finns lift, restaurang Brasseriet, Vattufjäll Bad & Spa samt skiduthyrningen.

I priset ingår del i dubbelrum, 3 frukost och 2-rätters middag fredag och lördag 

Stöten i siffror

47

Med 47 skidbackar i varierande svårighetsgrader hittar du garanterat ditt favoritåk!

370

Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden på 370 meter.
Här finns 22 liftar och 8 längdspår.

3060

Stöten har Sälens längsta nedfart. Med start från toppen slingrar sig den 3060 meter långa backen ner genom varierande terräng.

Resinfo: Skidor och träning i Stöten

Datum

2-5 april 2020

Pris

Från 4 245 kr. 
I priset ingår del i dubbelrum, 3 frukost och 2-rätters middag fredag och lördag. Dessutom Friskisträning, kvällsaktiviteter, skipass, morgon- och kvällsskidåkning, fri entré till bad, bastu och gym.

Resa

Resan till och från Stöten ingår ej i priset. Från Stockholm är det 45 mil till Stöten. Det går att åka bil, tåg eller buss till Stöten.

Arrangör

Reseklubben/F&S Stockholm i samarbete med Stöten.

Frågor

Undrar du något om resornas träning, upplägg eller ledare? Kontakta Tina Reuterswärd på 0720-72 02 23 eller tina.reutersward@sthlm.friskissvettis.se

Bokning

Bokningar göras via mejl till bokning@stoten.se eller via telefon 0280-75 000.
Uppge FRISKIS V14 när du bokar.

Mer information om resan hittar du på www.stoten.se/friskis