Terrassträning och promenader på stranden

Vårt resmål Mallorca och Aktiv senior passar bra för dig som vill röra på dig och gärna gör det i en vacker miljö och tillsammans med andra. Vi tränar på hotellets terass, gym eller i träningshallen beroende på väder och vilka redskap vi behöver. På stranden blir det härliga promenader. På plats finns 5-6 Friskisledare och programmet innehåller 5-6 aktiviteter om dagen. Alla är välkomna, ensamåkande, par, kompisar och vänner.

"På stranden blir det härliga promenader."

 

Träningen är uppbyggd kring de tre viktiga hörnstenarna rörlighet, styrka och kondition. Kvaliteter som du får träna på i dina favoritpass från Friskis, till exempel Jympa soft, Flex soft, Core soft Yoga soft, Dans soft och Cirkelfys soft.

Varsam, ostressad, tillåtande, igenkännande, guidande och uppbyggande träning utgör grunden i alla pass under veckan. Rejält och samtidigt snällt! Det är vad vi kallar Soft.

Under resans workshops kan du förkovra dig i rörlighet, stabilitet, balans, styrka och andra spännande ämnen som är kopplade till att kunna vara aktiv länge i livet.

 

"Rejält och samtidigt snällt! Det är vad vi kallar Soft."

 

Tid för olika aktiviteter

På Aktiv senior får du fina möjligheter att träna och lära dig mer om kroppen och träning. Du får också mer tid för återhämtning och andra aktiviteter.

Ledarteamet på stranden

Föreläsningar & workshopar

Förutom de dagliga träningspassen erbjuder vi utflykter, gemensamma middagar, kvällsföreläsningar, frågesport, barhäng med mera.

Bild på gata i Palma på Mallorca

Om hotellet

Palma de Mallorca


Vi bor mellan de underbara bergen och det kristallklara havet på ett mycket fräscht hotell som erbjuder bra rum, god mat och en härlig relax- och spaavdelning. Kroppen utmanar vi med olika typer av träning och aktiviteter. Lugn och harmoni i sköna Palma nova blandat med kultur, sevärdheter och shopping i palma - något för alla sinnen!

Palma och Mallorca erbjuder ett stort utbud av mat, dryck, shopping, mode och naturupplevelser. Vi bor cirka 20 minuters bilväg bort från öns huvuort Palma med mysiga gränder och ett rikt utbud av shopping, barer och restauranger.

Kvinna i yogapose i solnedgången

1955

Svenskarna var tidiga med att åka hit. Den 23 april för drygt 50 år sen gick första chaterresan till Mallorca.

300

Antal soldagar om året på Mallorca. Inte konstigt att det är ett av europas mest populära resmål.

Palmer på stranden
Bild på Palma stad men hus och berg i bakgrunden

< 1 000 000

Knappa miljonen invånare är bofasta på Mallis. 400 000 av dem bor i Palma.

Mallorca i siffror

30

Under veckan har du över 30 olika F&S-pass att välja på. Förutom det gedigna träningsprogrammet ingår bergspasset som är en utflykt med härlig vandring i området runt vackra Deia och Soller.

Resenärer vandrar i bergen

Resinfo: Träningsäventyr på Mallorca

Datum

2-9 november 2019

9-16 november 2019

2-16 november 2019

Pris

Från 12 990 kr

I priset ingår del i dubbelrum, flyg & transfer till och från hotellet och halvpension. Dessutom all F&S träning, två dagsutflykter, föreläsning, träningsworkshopar och kvällsaktiviteter.

Avresa

Vi flyger direkt med SAS från Stockholm och Köpenhamn och kan erbjuda anslutning från alla orter som SAS trafikerar. 

Ingår ej

Avbeställningsskydd, äventyraktiviteter, enkelrumstillägg, hotellskatt ca 12 €.

Arrangör

Reseklubben/F&S Stockholm och Springtime Travel

Frågor om träningen

Tina Reuterswärd, Reseklubben 
072-072 02 23 
tina@friskispressen.se

Frågor om boende, transport, betalning

SpringtimeTravel

08-545 535 40

info@springtime.se