Ett träningsparadis bland likasinnade

Fyll dagarna med träning efter lust och dagsform. Träna Yoga, Coreflex, Skivstång, Jympa, Cirkelfys, Strandcross, Dans, Power hour och HIT. På den här resan kan vi dessutom erbjuda spinning. Med tre Spinpass varje dag hinner du som vill testa många olika sorters spinning under veckan.

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa på Kreta har ett utmärkt strandnära läge och fantastiska träningsmöjligheter. Här finns gym både utomhus och inomhus, bra ytor för gruppträning, cykling, tennis och boule. De fina omgivningarna bjuder in till löpning och promenader.

Upptäck nya platser och muskler!

Utöver Friskisträningen kör vi lekfulla, utmanande pass där du jobbar både individuellt och ihop med andra. Vi gör flera temapass och terrängträning av olika slag. För dig som inte får nog av styrketräningen på passen finns det gym både utomhus och inomhus. Den här veckan kommer du upptäcka många nya muskler!

Tanka inspiration och träffa nya träningskompisar

Det blir en vecka fylld med träningsinspiration och nya bekantskaper att dela upplevelser med. Ett helt gäng Friskisledare är med på resan. Passa på att ställa frågor även mellan passen och ta del av inspirerande workshops och föreläsningar som ingår i resan.

Om hotellet

Vi bor på Hotell Cavo Spada, ett välskött Apollo Sports-hotell som håller hög standard.
Här finns gott om bra träningsytor, perfekta för roliga och utmanande Friskispass. Med havet som närmsta granne blir träningen extra härlig. Hotellet har ett stort och inbjudande poolområde med en poolbar. Det finns solstolar och parasoller på gräsytan vid poolen och på stranden, för skönt häng före och efter träning. På hotellet finns också ett fint spa med exempelvis uppvärmd inomhuspool, hydromassage, bastu och ångbastu.

I resan ingår frukost, lunch och middag samt snacks, förfriskningar och vatten.

Du kan varva skönt strandliv med bra träning. När svetten lackar ligger stranden bara ett par meter bort, och du kan ta ett välförtjänt dopp. Med flera pass per dag finns det något för alla!

Kreta i siffror

23°C

Solsäkra Kreta har ett behagligt klimat och i oktober ligger temperaturen på runt 23 grader både i luften och i vattnet.

260

Ön är 260 km lång och 60 km bred och störst av de grekiska öarna.

Resinfo: Träningslyx på Kreta

Datum

10-17 oktober 2020

Pris

12 998 kronor. 250 kronor i Friskisrabatt. Uppge kod FRISKIS.

Det här ingår:

  • Flyg tur och retur samt mat på flyget
  • Boende i dubbelrum/lägenhet (enkelrumstillägg 3 000 kr)
  • Transfer till och från flygplatsen
  • Frukost, lunch och middag. Vatten vid måltiderna och kaffe vid frukost och lunch. 
  • Entré till spaavdelningen med bastu, ångbastu och inomhuspool.
  • All Friskis träning
  • En dagsutflykt, föreläsningar, träningsworkshopar och kvällsaktiviteter.

Avresa

10 oktober från Arlanda, Landvetter eller Kastrup.

Arrangör

Reseklubben/F&S Stockholm och Apollo Sports. 

Frågor om träningen

Undrar du något om resornas träning, upplägg eller ledare? Kontakta Tina Reuterswärd på 0720-72 02 23 eller tina.reutersward@sthlm.friskissvettis.se

Frågor om boende, transport, betalning

Kontakta Apollo, sports@apollo.se