Terrassträning och strandcross

Vårt resmål Mallorca passar för dig som är van att träna och gillar att utmana dig. Vi tränar utomhus på hotellets terrasser, i gymmet eller i träningshallen. Strandpromenaden och närområdet i Palma Nova inbjuder till härlig löpning och stavgång.

"Utsikten ger kvällsyogan en extra dimension."

Personer som tränar vid poolen

 

Vi fyller dagarna med lustfylld Friskisträning. Börja dagen med skön morgonjogg, Yoga eller Coreflex soft innan det är dags för härlig hotellfrukost. Sen är du redo för den uppdukade träningsbuffen: Dans, Jympa, Cirkelfys, Yoga, Core, Power hour, IntervallFlex och Modus. Varva med styrka i gymmet eller löpning längs med stranden.

Den fysiska träningen ges givetvis stor plats på vår resa till vackra Mallorca. Yoga, promenader, löpning, dans- och fysträning i en härlig mix. 

Vår ambition är att du ska åka hem med en känsla fylld av inspiration och glädje! Och kanske lite träningsvärk…

”Kroppen och knoppen ville träna mer än vanligt med så inspirerande och motiverande ledare. Cross på stranden med efterföljande bad i havet var en höjdpunkt”

Monica Bergqvist, resenär

                                             

Stor variation av träning

Hårt eller mjukt, explosivt eller uthålligt, rytmiskt eller rakt på. Du bestämmer själv hur hårt du vill träna för dagen.

Du kan även testa på andra aktiviteter som till exempel stå-upp-paddling och coasteering som bokas separat och leds av erfarna lokala guider.

Tanka ny träningsinspiration

Ta del av inspirerande föreläsningar och workshopar som ingår i resan.

Ett helt gäng erfarna Friskisledare är med på resan. De finns tillgängliga och pratar gärna träning, eller annat, även mellan passen.

 

Om hotellet

Vi bor mellan de underbara bergen och det kristallklara havet på hotell Senses Palmanova som erbjuder mycket bra rum, god mat och en härligt relax- och spaavdelning.

Mallorca i siffror

1955

Svenskarna var tidiga med att åka hit. Den 23 april för drygt 50 år sen gick första chaterresan till Mallorca.

300

Antal soldagar om året på Mallorca. Inte konstigt att det är ett av europas mest populära resmål.

< 1 000 000

Knappa miljonen invånare är bofasta på Mallis. 400 000 av dem bor i Palma med mysiga gränder och ett stort utbud av shopping, barer och restauranger. Vi bor cirka 20 minuters bilväg bort från Palma. 

50

Under veckan kommer du att ha över 50 olika Friskispass att välja på. Förutom det gedigna träningsprogrammet ingår bergspasset som är en utflykt med härlig vandring eller löpning i området runt vackra Deia och Soller.

Resenärer vandrar i bergen

Resinfo: Camp Mallorca för alla sinnen

Datum

17-24 oktober 2020

Pris

Från 14 950 kr, beroende på rumstyp. 250 kronor i Friskisrabatt. Uppge kod FRISKIS.

I priset ingår del i dubbelrum, flyg & transfer till och från hotellet och halvpension. Dessutom all F&S-träning (över 50 pass!), en dagsutflykter, föreläsning, träningsworkshopar och kvällsaktiviteter.

Avresa

17 oktober 2020. Från Arlanda eller Kastrup.

Ingår ej

Avbeställningsskydd, äventyrsaktiviteter, enkelrumstillägg, hotellskatt ca 12 €.

Arrangör

Reseklubben/F&S Stockholm och Springtime Travel

Frågor om träningen

Undrar du något om resornas träning, upplägg eller ledare? Kontakta Tina Reuterswärd på 0720-72 02 23 eller tina.reutersward@sthlm.friskissvettis.se

Frågor om boende, transport, betalning

SpringtimeTravel
08-545 535 40
info@springtime.se