Resor hösten 2020

Friskiskryssningar

Alla kryssningarna är inställda på grund av att Birka lägger ner sin verksamhet

Om du har bokat en kryssning får du automatiskt full återbetalning från Birka. Din resa omfattas av paketreselagen och det betyder att Birka automatiskt kommer ge dig full återbetalning. Du behöver alltså inte göra något själv för att få pengarna tillbaka. Birka slutar kryssa
Resenärer tränar på akterdäck

Resor våren 2021

Kontakta reseklubben

Undrar du något om resornas träning, upplägg eller ledare? Eller har du önskemål om vart Reseklubbens resor ska gå i framtiden? Kontakta Tina Reuterswärd på 0720-72 02 23 eller tina.reutersward@sthlm.friskissvettis.se

Detaljer kring flyg, pris, transfer och hotell har våra researrangörspartners hand om. Deras kontaktuppgifter hittar du längst ner på respektive resas webbsida. 

Så här jobbar vi för ett hållbart resande

Reseklubben samarbetar med researrangörer som driver ett aktivt klimat- och hållbarhetsarbete och vi har en kontinuerlig dialog med dem om vad som kan göras för att skapa ett ännu mer hållbart resande. Här kan du läsa mer om hur Apollo och Springtime jobbar med hållbarhetsfrågor. 

Reseklubben arbetar med att utveckla utbudet med fler resor till orter som är möjliga att resa till med tåg och fler resor i Sverige inför 2021.