Möt styrelsen

Andreas Strömberg, ordförande och motionär

Är till vardags head public affairs på IKEM - Innovations- och kemiindustrierna. Gillar Friskis för att det finns något för alla! 

Reinhold Lennebo, vice ordförande och motionär

Är till vardags VD i Fastighetsägarna Sverige samt orienterare. Gillar Friskis för att vi har många bra och olika träningsformer med mycket rörelseglädje. Vi har något för alla! 

Anette Wagler, ledamot och motionär

Är till vardags VD för en varumärkes- och innovationsbyrå. Gillar Friskis för att det är en fristad för egentid och en plats för gemenskap.

Kajsa Värna, ledamot och ledare för Jympa bas och Familjejympa

Är till vardags biträdande förbundsdirektör/avdelningschef på Sveriges läkarförbund, och gärna till fjälls med familjen. Gillar Friskis för tillgängligheten, glädjen och öppenheten.

Malin Broman Lindfors, ledamot och ledare för Skivstång och Flex

Är till vardags bokslukare, mamma, telemarksåkare och kansliråd. Gillar Friskis för att vi är en förening som tar ställning för att träning inte ska motiveras av kroppsförakt, statusjakt, prestationshets eller ångest över att inte passa in.

Tara Wahab, ledamot och tränare

Är till vardags utredare på Folkhälsomyndigheten. Gillar Friskis för att alla är välkomna, och för att vi erbjuder parkträning gratis till alla!

Håkan Andreasson, ledamot och motionär

Är till vardags pensionär med diverse styrelseuppdrag. Gillar Friskis för den mångfalden som finns i föreningen. 

Pia Ahlgren, ledamot och motionär

Valdes in i styrelsen på årsmötet 11 april 2019. Är till vardags IT-projektledare på Svenska Röda Korset. 

Jens Wikström, ledamot och motionär

Valdes in i styrelsen på årsmötet 11 april 2019. Jobbar till vardags med affärsutveckling i Nordea och har en bakgrund i fastighets och IT-branschen. Gillar Friskis för det öppna och tillåtande klimatet. Det är härligt att se 80-åringar träna sida vid sida med 20-åringar!

Bengt Lyngbäck, verksamhetsrevisor och ledare för Spin och Rodd

Är till vardags konsult. Gillar Friskis för den rörelseglädje som finns i föreningen.