1. Lär dig klättra i Sundbyberg

Trött på att lyfta hantlar i gymmet? Testa att bouldra en timme så ska du se att armarna får jobba rejält! Och det är inte bara armarna som får träna. Även bålen, greppstyrkan, koordinationen, balansen och ditt fokus sätts på prov - muskler och färdigheter som vi använder i all typ av träning. Har du inte besökt F&S Sundbyberg än? Då är det dags att bege sig dit och testa vår fina bouldervägg.

Se när vi har Temapass i klättring >

Person som klättrar på bouldervägg på F&S Sundbyberg.

2. Gå på lina i Solna

På vår nyaste anläggning i Solna kan du hitta både Gaming-rum med iWall och gaming-cyklar. Men visste du att vi även har en slackline i gymmet? En slackline är en bred lina som spänns mellan två träd eller, som på F&S Solna, mellan två fästen i golvet. Börja med att hitta balansen och ta dig över linan. Efter du bemästrat det finns en massa roliga övningar du kan bygga på. Sätt dig ner och ställ dig upp på linan, vänd dig om, gå baklänges eller testa att balansera på ett ben. Vi lovar – det är beroendeframkallande!

Hitta till Solna >

3. Testa träningsnyheten Modus i Rålis

Varje sommar kör vi träning under bar himmel i Rålambshovsparken. Det är gratis för alla och bara att komma förbi. I år har du bland annat möjligheten att testa vår träningsnyhet Modus i parken. Modus är träning som känns som träning – raka, direkta övningar och en schysst blandning mellan kondition, styrka och rörlighet. Varmt välkommen att under begränsad tid testa passet i gröngräset!

Se alla Parkträningspass >

4. Hitta drivet i dina egna löpsteg på Skrapan

En Skillmill är ett motorlöst löpband som drivs helt av din egen kropp. Spring fortare genom att röra dig mot löpbandets främre del och sakta ner genom att röra dig mot mitten. Ändra motståndet på bandet för att träna snabbhet, uthållighet och power i löpstegen. Testa ett nytt sätt att värma upp med löpning på ett mer varierat sätt. Skillmill finns på F&S Skrapan men också på F&S CityF&S Skanstull och F&S Solna.

Hitta till Skrapan >

5. Cykla i discoljus i Farsta

Vanlig spinning är skoj. Men discospinning är SKOJ! F&S Farsta har precis installerat partybelysning i Spinsalen. Har du tur får du uppleva ett riktigt partypass ackompanjerat av multifärgad belysning i takt till musiken. Anläggningen blir under sommaren även klar med ett stort renoveringsprojekt. Så har du inte besökt F&S Farsta på ett tag - ta en sväng förbi!

Hitta till Farsta >

Spela video