Spela video

 

17 träningsställen ingår

I ditt träningskort ingår all träning på alla våra 17 träningsställen – från Kista till Farsta och i centrala Stockholm – och alla pass utomhus.

 

Träna 05.00-24.00

Få tid till träningen. På fem av våra anläggningar kan du träna från tidig morgon till midnatt: 05-24 söndag-torsdag och 05-21 fredag-lördag.

70 olika träningsformer

Styrkepass, löpning, jympa, dans, yoga, spinning, indoor walking eller gymträning. Oavsett om du vill bli starkare, rörligare eller piggare har vi träningen för dig.

1000 pass i veckan

Våra ledare ger passen sin egen unika prägel och personlighet. Tuffa intervallpass, mjuk yoga, endorfinrusig löpning eller fokuserad skivstång. Oavsett vad du väljer, vill vi ge dig en upplevelse utöver det vanliga. 

Fullutrustade gym

Våra gym är fullt utrustade med moderna maskiner, podier och fria vikter. Här kan du träna själv eller på pass för att få tips och ny inspiration. På plats i gymmen finns tillgängliga tränare för att guida, tipsa och svara på frågor. Tränarhjälpen ingår självklart i ditt träningskort, precis som alla pass. Mer om våra gym.

 

Provträna hos oss

Välkommen att provträna för 149 kronor/tillfälle. Om du köper kort inom 14 dagar får du pengarna tillbaka för ett provträningstillfälle (spara kvittot och visa på anläggningen så görs återbetalningen när du köpt kort). Du köper din provträning i receptionen på en av våra anläggningar

Få hjälp att komma igång

Bli starkare eller få upp flåset. Få in vanan och hitta lusten. Vi guidar dig gärna för att du ska hitta din grej. 

I gymmet finns tillgängliga tränare på plats för att hjälpa dig med tips, råd och inspiration – helt gratis för dig som är medlem.

Börja träna

Ta träningen till nästa nivå

Bland våra över 70 träningsformer finns möjlighet att växla upp och testa nytt. Låt våra tillgängliga tränare utmana din i gymmet - helt gratis för dig som är medlem, ta hjälp av en PT för att nå dina mål eller testa pass där du kan spränga dina gränser!