Ursäkta röran!

Vi håller på för fullt med att återställa anläggningen efter en vattenskada. Under tiden kommer det vara lite stök och begränsad framkomlighet men du är varmt välkommen in för att träna!

Receptionens öppettider

Vi har öppet hela sommaren. Anläggningen är bemannad följande tider: 

22 juni-16 augusti

Måndag-fredag 10:00–18:00
Lördag-söndag 10:00–16:00


Fr.o.m. 17 augusti

Måndag-torsdag 10:00–20:00
Fredag 10:00–18:00
Lördag-söndag 10:00–16:00

 

Anläggningens öppettider

Anläggningen är öppen för obemannad inpassering följande tider: 

Söndag-torsdag 05:00–24:00*
Fredag-lördag 05:00–21:00*

*För att träna under de obemannade timmarna behöver du vara över 16 år och ha ett speciellt träningskort. Inpassering sker via slussar som tyvärr inte är anpassade för rullstolar. Läs mer

Hur mycket folk är det på anläggningen?

Gillar du att socialisera när du går till gymmet och träffa mycket folk? Eller trivs du bättre med att ha det lugnt och luftigt så du kan träna i fred? Kolla in din anläggnings besöksbarometer! På så sätt kan du planera din träning och välja tider som du tror passar dig.

Just nu i dessa tider kan det vara extra viktigt att tänka på att gå till gymmet när det är lite lugnare så att vi har möjlighet att hålla lite extra avstånd till varandra. Dessutom har vi glesat ut mellan maskiner och utrustning vilket gör att det kommer att upplevas fullt på gymmet fast det inte är så mycket folk. 

Hur ska jag tolka matrisen?

Ljusrosa - Lite folk. Väldigt luftigt i gymmet och du behöver inte vänta på några maskiner. 0-50% beläggning på gruppträningspassen.

Rosa - Måttligt med folk. Ganska luftigt i gymmet men du kan behöva vänta på någon maskin. 50-80% beläggning på gruppträningspassen.

Mörkrosa - Primetime och mycket folk. Det kan vara trångt i gymmet och du kan behöva turas om med maskinerna. 80-100% beläggning på gruppträningspassen.

Grå - Anläggningen är stängd. Observera dock att de exakta öppettiderna inte anges i barometern. 

Denna matris är en uppskattning och baserad på föregående veckas inpasseringar.  

F&S Solna

Barometer Solna