Äntligen parkträning!

När vinden blir varmare och gräset torrare - när sommaren kommer - flyttar vi ut den träning som vi vanligtvis kör inomhus! Inte alla pass såklart, vi väljer några som passar bra. Att träna under bar himmel är en härlig sommarupplevelse. Häng med ut i natur och park! Parkträningen på Skarpnäcksfältet pågår till den 16 augusti 2018.

Första gången? Välkommen! Om du är känslig för gräsfläckar kan du ta med en handduk att ha under dig när du jobbar med styrkeövningar eller stretch på marken. Varmt välkommen! 

Schema för parkträningen

 
Parkträning

Från Yoga till Familj

Parkträningen är gratis för alla! 

Vi erbjuder erbjuder Jympa bas och medel, Familj, Cirkelfys, Yoga, Dans, Cross, Core och Flex. Dessutom upprepas fjolårets succéer Running kvalitet och Crosspass med start och slut i parken. Alla pass (utom Cross och Running kvalitet) är barntillåtna.

Dagar och tider

Passen syns i schemat två veckor i förväg. Du behöver inte boka plats, det är bara att dyka upp!

Vi kör parkträningen på Skarpnäcksfältet tisdagar, torsdagar och söndagar under veckorna 24, 26 och 32. Övriga veckor tisdagar och torsdagar (ingen träning 21/6). Ordinarie tid är kl 18.00. Vid ihållande regn kan passen komma att ställas in.

Parkträning
Parkträning

Hitta hit 

Parkträningen i Skarpnäck är på det stora sportfältet några minuters promenad från Skarpnäcks t-bana. Här delar vi träningsyta med en mängd andra aktiviteter vilket brukar locka många träningssugna motionärer.

Aktuellt

Här finns vi