Verksamheten i Skarpnäck avslutas till årsskiftet

Friskis&Svettis Stockholm lägger ner verksamheten i Skarpnäck. Beslutet är fattat på grund av minskat antal pass, minskat antal medlemmar som tränar i lokalen samt kvalitetsproblem och logistiska problem med lokalen.

Läs mer här

Hitta din träningslust hos oss

F&S Skarpnäck är en rymlig sporthall, perfekt för gruppträningspass. F&S Stockholm hyr hallen de timmar vi har pass där. På schemat finns bas- och medeljympa.

Här är alla pass är drop-in och går inte att boka. En värd finns på plats 30 minuter innan passet börjar och 30 minuter efter att passet är slut.
Här finns också omklädningsrum med dusch och bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Skarpnäck


Här finns vi

Välkommen på drop-in-träning

Passen på F&S Skarpnäck går inte att boka, men hallen är stor och har plats för 80 personer. En värd finns på plats 30 minuter innan passet börjar och 30 minuter efter att passet avslutats.

Speciellt träningskort 

Träning i Skarpnäck ingår i ditt vanliga F&S-kort, men eftersom det inte finns kortläsare på plats behöver du ett till kort. Det kan du hämta ut på alla våra anläggningar där vi har bemannad reception (alla utom Skarpnäck). Närmsta anläggning är F&S Farsta. Eftersom det inte finns någon reception i lokalen kan vi heller inte sälja engångsbiljetter på plats.

För dig som bara tränar i Skarpnäck finns möjlighet att köpa ett speciellt Skarpnäckkort för 800 kr per säsong (7 jan-28 maj respektive 3 sept-22 dec)

Dans fusion med stående och sittande ledare

Nu så erbjuder vi Öppna dörrar-pass på F&S Skarpnäck, torsdagar udda veckor. Du hittar dem i schemat under Dans fusion. Välkommen!

Aktuellt