Måndag-torsdag 06:00–21:00
Fredag 06:00–18:00
Lördag 09:00–16:00
Söndag 09:00–16:00


Sommarstängt v 30-31, 20 juli-2 augusti
Välkommen till någon av våra andra anläggningar under tiden!

Försäljningen upphör 15 min innan stängning. Vid tiden vi stänger ska du ha lämnat anläggningen.

Hur mycket folk är det på anläggningen?

Gillar du att socialisera när du går till gymmet och träffa mycket folk? Eller trivs du bättre med att ha det lugnt och luftigt så du kan träna i fred? Kolla in din anläggnings besöksbarometer! På så sätt kan du planera din träning och välja tider som du tror passar dig.

Just nu i dessa tider kan det vara extra viktigt att tänka på att gå till gymmet när det är lite lugnare så att vi har möjlighet att hålla lite extra avstånd till varandra. Dessutom har vi glesat ut mellan maskiner och utrustning vilket gör att det kommer att upplevas fullt på gymmet fast det inte är så mycket folk. 

Hur ska jag tolka matrisen?

Ljusrosa - Lite folk. Väldigt luftigt i gymmet och du behöver inte vänta på några maskiner. 0-50% beläggning på gruppträningspassen.

Rosa - Måttligt med folk. Ganska luftigt i gymmet men du kan behöva vänta på någon maskin. 50-80% beläggning på gruppträningspassen.

Mörkrosa - Primetime och mycket folk. Det kan vara trångt i gymmet och du kan behöva turas om med maskinerna. 80-100% beläggning på gruppträningspassen.

Grå - Anläggningen är stängd. Observera dock att de exakta öppettiderna inte anges i barometern. 

Denna matris är en uppskattning och baserad på föregående veckas inpasseringar.  

F&S Sickla

Barometer Sickla