Hitta din träningslust hos oss

F&S Ringen är en familjär träningsanläggning med skön stämning. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I de två gruppträningssalarna och Indoor walking-hallen finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna och de inte är uthyrda får du gärna använda dem för din egen träning. Kontakta receptionen för lediga tider. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Ringen

 

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Barntillåtna pass

Träna med hela familjen! Ett barntillåtet pass är ett vanligt träningspass där du kan ta med dig barn mellan 6-12 år på din passbiljett för att träna tillsammans med dig.

Ta med ungarna

På gång på F&S Ringen

Lilla hallen avstängd på grund av vattenläcka!

Lilla hallen är avstängd tills vidare på grund av vattenläcka. Vi återkommer när vi har mer info.

Tack för din förståelse!

Aktuellt

Enskild dusch

Det finns möjlighet att byta om och duscha enskilt på en av våra toaletter. Den har även extra utrymme för de av oss som behöver det. I anslutning till toaletten finns skåp att låsa in dina tillhörigheter i.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Naprapati och kiropraktik

På nedre plan i lokalen kan du som medlem boka behandlingar med en naprapat eller kiropraktor till rabatterade priser. För mer information och bokning: www.soderspraktik.se.

Anläggningschef

Vikarierande anläggningschef: Hilda Linde

Här finns vi

Här finns vi