Äntligen parkträning! Premiär 11 juni.

När vinden blir varmare och gräset torrare - när sommaren kommer - flyttar vi ut den träning som vi vanligtvis kör inomhus! Inte alla pass såklart, vi väljer några som passar bra. Att träna under bar himmel är en härlig sommarupplevelse. Häng med ut i natur och park! Parkträningen 2018 startar den 11 juni och pågår till den 19 augusti.

Första gången? Välkommen! Om du är känslig för gräsfläckar kan du ta med en handduk att ha under dig när du jobbar med styrkeövningar eller stretch på marken. Varmt välkommen! 

Schema för parkträningen

 
Parkträning

Från Yoga till Familj

Parkträningen är gratis för alla! 

Vi erbjuder erbjuder Jympa bas och medel, Familj, Cirkelfys, Yoga, Dans, Cross, Core och Flex. Dessutom upprepas fjolårets succéer Running kvalitet och Crosspass med start och slut i parken. Alla pass (utom Cross och Running kvalitet) är barntillåtna.

Dagar och tider

Passen syns i schemat två veckor i förväg. Du behöver inte boka plats, det är bara att dyka upp!

Vi kör parkträningen på måndagar och onsdagar och söndagar vecka 24,26,21 och 33. Övriga veckor måndagar och onsdagar. Ordinarie tid är kl 18.00. Vid ihållande regn kan passen komma att ställas in.

Parkträning
Parkträning

Hitta hit 

Vi håller till på en stor gräsyta mellan Västerbron och Gjörwellsgatan. Det är en kort promenad från Thorildsplans t-bana alternativt Fridhemsplan. Även Cross och Running kvalitet utgår härifrån.

After park i Rålis

Vi tar med oss förra årets nyhet After park i Rålis för alla som vill stanna kvar för att äta och umgås efter passet. Friskis food truck serverar mat och dryck till kompispris efter parkträningen hela sommaren.

Parkträning

Aktuellt

Här finns vi