Äntligen parkträning! Premiär 10 juni.

När vinden blir varmare och gräset torrare - när sommaren kommer - flyttar vi ut den träning som vi vanligtvis kör inomhus! Inte alla pass såklart, vi väljer några som passar bra. Att träna under bar himmel är en härlig sommarupplevelse. Häng med ut i natur och park! Parkträningen 2019 startar den 10 juni och pågår till den 18 augusti.

Första gången? Välkommen! Om du är känslig för gräsfläckar kan du ta med en handduk att ha under dig när du jobbar med styrkeövningar eller stretch på marken. Varmt välkommen! 

Schema för parkträningen

 

Från Yoga till Familjefys

Parkträningen är gratis för alla! 

Vi erbjuder Jympa medel, Cirkelfys, Löpning cross, Dans, Yoga, Familjefys och nyheten Modus. Vid premiären kör vi dessutom Limited edition-passet Jympa Celebrate! Alla pass är barntillåtna utom Löpning cross som är från 13 år.


Dagar och tider

Passen syns i schemat två veckor i förväg. Du behöver inte boka plats, det är bara att dyka upp! 

Vecka 24-26 och 32-33: Måndag, tisdag, onsdag och söndag.
Vecka 27-31: Måndag, onsdag och söndag.
Ordinarie tid är kl 18.00. 
Vid ihållande regn kan passen komma att ställas in.

Hitta hit 

Vi håller till på en stor gräsyta mellan Västerbron och Gjörwellsgatan. Det är en kort promenad från Thorildsplans t-bana alternativt Fridhemsplan, se karta här nedan. Även Löpning cross utgår härifrån.

För medlemmar finns möjlighet att duscha och byta om på F&S Kungsholmen. Vi har ingen möjlighet att förvara värdesaker på plats.

Från Väddö till Nynäshamn

Målet med parkträningen är att nå så många som möjligt. Rålis är en knutpunkt där vi ser stor potential och vi har utökat antalet pass där i år. Därför erbjuder vi ingen parkträning på platser där vi tidigare har varit.

Är du sugen på att träna på fler platser i Stockholmsområdet? Vår systerförening F&S Tyresö erbjuder parkträning på Älta IP, söndagar klockan 16, 19 maj till 1 september. Här hittar du mer parkträning i sommar.

Aktuellt

Här finns vi