Hitta din träningslust hos oss

F&S Orminge är en luftig träningsanläggning med skön stämning. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier, cardiohörna och ytor för funktionell träning. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I de två gruppträningssalarna och spinninghallen finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna får du gärna använda dem för din egen träning. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Orminge


Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Babygym och barntillåtna pass

Ta med familjen till träningen! Du kan ta med din bebis på vissa tider och vi har också flera barntillåtna pass.

Ta med ungarna

På gång på F&S Orminge

Stängt för puts och fix 16-22 juli

Under vecka 29, den 16-22 juli har vi sommarstängt för puts och fix på F&S Orminge. Varmt välkommen till någon av våra närliggande anläggningar under tiden!

 

Vi söker barnvärdar 

Till hösten ska vi börja med barnpassning även på lördagar, därför söker vi nu barnvärdar till F&S Orminge. Vi söker en ansvarstagande person som vill ta hand om barn mellan 2 – 8 år, lördagar kl 09.00-11.30.

Låter det intressant? Skicka ett mail till Nairi på nairi.schlyter@sthlm.friskissvettis.se. Ange ditt namn, berätta kort om dig själv och varför du tror du skulle passa som barnvärd på Friskis. Tanken är att vi ska erbjuda barnpassning till våra medlemmar igen i slutet av augusti så sök redan idag, Välkommen!

Sommaruppehåll för barnpassningen

Den 1 juni-27 augusti har vår barnpassning sommarstängt. Vi är tillbaka igen till hösten och utökar då med barnpassning för barn mellan 2-8 år på lördagar. Välkomna tillbaka då!

Mer om barnrum och barnpassning

bastuhink

Sugen på att basta i sommar?

Under juli låter vi bastun vara avstängd för att spara energi och vara lite snällare mot miljön. Säg gärna till i receptionen om du är sugen på att basta så sätter vi igång den!

Fler Jympa soft-pass på måndagar

Det är högt tryck på Jympa soft-passen och därför erbjuder vi nu jympa soft både kl.09:00 och 10:00 på måndagar. Välkommen!

Aktuellt

Enskild dusch

I omklädningsrummen finns det möjlighet att duscha bakom duschdraperi.

Enskild omklädning

Det finns möjlighet att byta om på en av våra toaletter. I anslutning till denna finns skåp att låsa in dina tillhörigheter i. Den har även extra utrymme för de av oss som behöver det.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!  

Anläggningschef

Per Johan Carlsson

Här finns vi

Här finns vi