Hitta din träningslust hos oss

F&S Kungsholmen är en stor träningsanläggning i flera plan. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier, cardiohörna och ytor för funktionell träning. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I de två gruppträningssalarna, Indoor walking hallen och spinninghallen med toppmoderna wattcyklar, finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna och de inte är uthyrda får du gärna använda dem för din egen träning. Kontakta receptionen för lediga tider. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Kungsholmen

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Personlig tränare: Linn Bylin

Vår PT Linn Bylin kan hjälpa dig att nå dina mål oavsett om det handlar om att trimma golfformen, klara Vasaloppet eller börja träna.

Läs mer och boka PT

På gång på F&S Kungsholmen

Person som klättrar på bouldervägg på F&S Sundbyberg.

Klättersugen? Testa boulderväggen i Sumpan!

Vi tackar systemväggen för den här tiden på F&S Kungsholmen och ber att få hänvisa alla klättersugna medlemmar till den stora boulderväggen på F&S Sundbyberg.

Nu utökar vi Seniorklubben

Från och med den 6 mars kör vi Seniorklubben cirkel på F&S Kungsholmen på onsdagar klockan 13.30. Seniorklubben erbjuder träning som är enkel att anpassa efter just din förmåga. Efter passen finns möjlighet att ta en kopp kaffe och umgås extra för den som vill. Seniorklubben stav fortsätter som vanligt på tisdagar klockan 10.00. Passen bokas i schemat. Välkommen!

Söndagsmys med Familjefys

Välkommen på Familjefys, söndagar klockan 18.00 på F&S Kungsholmen. Kom och testa en fartfylld och ösig upplevelse för barn och vuxna tillsammans! Passet passar barn i åldern 6–12 år. Ni bokar plats som vanligt i schemat.

Passa på att träna ute!

Vi kör fyra olika pass varje vecka:

  • Cross, måndagar kl 18.00
  • Stav senior, tisdagar kl 10.00
  • Löpning kvalitet för nybörjarlöparen, tisdagar kl 18.00

Passen bokar du som vanligt i schemat. Välkommen! 

Tysta timmar i gymmet

Vi kommer fortsätta ha tyst i gymmet på tisdagar kl 09.00-11.00 och kommer även att ha tyst i gymmet på torsdagar kl 13.00-15.00. Välkomna!

Aktuellt

Enskild dusch

Enskild dusch (bakom duschdraperi) finns i herrarnas duschrum och i damernas mellersta duschrum. 

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Anläggningschef

Fredrik Roth

Här finns vi