Hitta din träningslust hos oss

F&S Kungsholmen är en stor träningsanläggning i flera plan. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier, cardiohörna, vägg för klätterträning och ytor för funktionell träning. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I de två gruppträningssalarna och spinninghallen finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallen får du gärna använda dem för din egen träning. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Kungsholmen

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Personliga tränare: Marcus och Linn

Våra PT:s Marcus Wallanger och Linn Bylin kan hjälpa dig att nå dina mål oavsett om det handlar om att trimma golfformen, klara Vasaloppet eller börja träna.

Läs mer och boka PT

På gång på F&S Kungsholmen

Öppen hall - familj

Klockan 10.00 på söndagar är du som är medlem* välkommen in i stora hallen att leka med dina barn utan ledare. Säg till så sätter vi gärna på en Mini-Röris-skiva!

*om du inte har träningskort kan du lösa engångsbiljett.

Systemvägg utmanar hela kroppen

Nu har vi en specialbyggd systemvägg med olika typ av grepp, lutning och svårighetsgrad. Välkommen att prova själv alternativt prata med våra tillgängliga tränare för tips och tricks.


Tysta timmar i gymmet

Vi kommer fortsätta ha tyst i gymmet på tisdagar kl 09.00-11.00 och kommer även att ha tyst i gymmet på torsdagar kl 13.00-15.00. Välkomna!

Aktuellt

Enskild dusch

Enskild dusch (bakom duschdraperi) finns i herrarnas duschrum och i damernas mellersta duschrum. 

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Anläggningschef

Fredrik Roth

Här finns vi