Hitta din träningslust hos oss

F&S City har varit ett mecka för rörelseglädje ända sedan 1978! Idag består anläggningen av ett fullutrustat gym med maskiner, fria vikter och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I våra två gruppträningshallar, cirkelgymmet och Indoor walking-hallen finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna får du gärna använda dem för din egen träning. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen!

Schema för F&S City

 

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Personlig tränare: Evelina Bergström

PT Evelina Bergström kan hjälpa dig att nå dina mål oavsett om det handlar om att trimma golfformen, klara Vasaloppet eller börja träna.

Läs mer och boka PT

Barntillåtna pass

Du vet väl om att vi har barntillåtna pass? Välkommen att ta med barn mellan 6-12 år gratis på utvalda pass. Se bokningen för mer information om vilka pass det avser.

På gång på F&S City

Stängt för puts och fix 16-22 juli

Under vecka 29, den 16-22 juli har vi sommarstängt för puts och fix på F&S City. Varmt välkommen till någon av våra närliggande anläggningar under tiden!

 

bastuhink

Sugen på att basta i sommar?

Under perioden 25 juni-5 augusti låter vi bastun vara avstängd för att spara energi och vara lite snällare mot miljön. Säg gärna till i receptionen om du är sugen på att basta så sätter vi igång den!

Aktuellt

Enskild dusch

Det finns möjlighet att byta om och duscha enskilt på en av våra toaletter. Utöver detta så erbjuder vi även en dusch i tre av fyra omklädningsrum med duschdraperi för dig som vill duscha avskilt.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Anläggningschef

Caroline Berholt

Här finns vi

Här finns vi